Chelsea-usikkerheden er væk for dansk forsvarsprofil

- Jannik Vestergaard vil passe godt til os, og det vil være fantastisk at få ham som makker, siger Andreas Christensen

Andreas Christensen fortsætter i Gladbach, fortæller han nu. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Christensen fortsætter i Gladbach, fortæller han nu. (Foto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Han fik en toårig lejeaftale, da han sidste sommer skiftede fra Chelsea til Gladbach, men der har alligevel været mange rygter hen over foråret, om Chelsea ville hente ham tilbage eller om han skulle blive solgt.

Men nu rydder Andreas Christensen fuldstændig tvivlen af vejen.

- Jeg fortsætter med sikkerhed næste sæson i Gladbach. Og det er jeg utrolig glad og lykkelig for. Det er et perfekt sted for mig at være, fordi jeg får spilletid og kan udvikle mig, siger den 20-årige stopper, der har haft en fantastisk debutsæson.

Den startede som et mareridt med 0-4 blamagen mod Dortmund, men endte lykkeligt med fjerdeplads og kvalifikation til Champions League samt en placering som nummer syv på Kickers rangliste over samtlige forsvarsspillere i Bundesligaen.

- Jeg vil huske sæsonen for de mange positive oplevelser, jeg har haft. Tyskland er et fantastisk fodboldland med mange imponerende stadions, siger Andreas Christensen, der i dag er glad for han fik en toårig lejeaftale med klubben.

- Vi insisterede på, at aftalen skulle være to år. Så kunne jeg falde til det første år og lære lidt. Siden kunne jeg etablere mig i år to. Heldigvis er det gået meget hurtigere. Nu handler det om, at jeg skal bevare min plads og forbedre mit spil i næste sæson, siger Andreas Christensen.

Jannik Vestergaard har etableret sit navn i Bundesligaen. Han er en ombejlet herre, men Werder Bremen forsøger at holde på ham. (Foto: AP) Tysk fodbold Werder Bremen vil kæmpe for at holde på Vestergaard

Jannik passer til os
Han glæder sig over, hvis der kommer dansk holdkammerat til Gladbach. Jannik Vestergaard er stærkt inde i billedet til et skifte og det vil passe Andreas Christensen rigtig godt.

- Vi kender hinanden fra U21-landsholdet, og det vil være rigtig godt, hvis han kommer til klubben.

- Jeg har sagt til Jannik, han passer rigtig godt til den måde vi spiller på. Han vil passe rigtig godt til venstre i vores tre mandsforsvar, mener Andreas Christensen, der har signaleret i spøg til sportsdirektør Max Eberl, at han må se at vise handlekraft for at få hentet Werder Bremen-spilleren til klubben.

Som Ekstra Bladet afslørede 10. maj, kommer Andreas Christensen ikke til sommerens OL-slutrunde med Danmark. Gladbach vil ikke frigive ham på et tidspunkt, hvor klubben skal kæmpe for at kvalificere sig til Champions League.

- Jeg ville gerne med til OL, men jeg må indrømme, jeg også gerne vil hjælpe til, så vi kvalificerer os til Champions League, siger Andreas Christensen.

Når de to kampe i Japan er overstået 8. juni, har han ferie frem til 2. juli. Siden skal han træne i to en halv uge og er så bevilget endnu en uges ferie i slutningen af måneden.

Jannik Vestergaard (t.h) kan meget snart blive klubkammerat med Andreas Christensen i Borussia Mönchengladbach. (Foto: Claus Bonnerup) Tysk fodbold Vestergaard parat til næste store skridt

Bjelland er tilfreds i Brentford trods et svært år. (Foto: All Over Press) Championship Uheldige Bjelland har haft et hårdt og langt år

Jannik Vestergaard ligner mere og mere en kommende Gladbach-spiller. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Så dyr er han: Vestergaard tæt på tysk topklub

4 kommentarer
Vis kommentarer