Dårlige karakterer: Bendtner er efterårets værste

Det tyske sportsmagasin Kicker har bestemt ikke været imponeret over Nicklas Bendtners præstationer dette efterår.

Bendtner med sæsonens hidtil eneste Bundesligamål for Wolfsburg i kampen mod Schalke i november. (Foto: SNTV)

Efterårssæsonen slutter på søndag i den tyske Bundesliga, og mesterskabsfavoritterne fra FC Bayern München er allerede sikret titlen som "Herbstmeister", vinder af efterårssæsonen.

Det tyske fodboldmagasin Kicker kigger løbende på, hvem der har gjort det godt, og hvem der har gjort det skidt. Og her er der ikke specielt opmuntrende nyt til den danske angriber Nicklas Bendtner.

Nicklas Bendtner kan ikke være tilfreds med spilletiden på det sidste i tyske Wolfsburg. Tysk fodbold Nedtur: Bendtner droppet igen

Kicker har givet alle aktørerne karakter i alle de kampe, de har optrådt, og hos Wolfsburg ser det ikke godt ud for Nicklas Bendtner. Den danske angriber har ifølge Kickers karakterer været klubbens dårligste i efteråret hidtil. Angriberen har spillet i ni Bundesliga-kampe, hvoraf tre har været fra start, han har scoret en enkelt gang, og han har fået karakteren 4,33 for sine præstationer. I Tyskland gives karakterer fra 1 til 6, og 1 er den bedste karakter, du kan få. Næstdårligst i Wolfsburg er Junior Malanda med karakteren 4,13.

I Bayern München har Pierre Emile Højbjerg heller ikke overbevist journalisterne på Kicker. Den danske midtbanespiller har fået en samlet karakter på 3,75, og det er dårligst af dem, der har været i aktion i FC Bayern München. Holger Badstuber og Claudio Pizzaro scorer næstdårligste karakter med 3,5.

Nicklas Bendtner har tidligere slynget om sig med bælter og skældsord. Nu er det så de følsomme gloser, han tager i brug (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Bendtners rørende hilsen: Jeg elsker dig, Nicholas

Jannik Vestergaard scorer karakteren 3,5 i Hoffenheim, mens Leon Andreasen får karakteren 3,08 i Hannover 96.

Den tyske Bundesliga slutter som sagt på søndag, men allerede onsdag aften får Nicklas Bendtner muligheden for at rette lidt op på karakteren, når Wolfsburg gæster Borussia Dortmund. Wolfsburg ligger i øjeblikket på andenpladsen i Bundesligaen.

Se et Bendtner-mål for Wolfsburg her:

0 kommentarer
Vis kommentarer