Dansk angriber tæt på gigantsalg: Så meget koster han

Christian Gytkjær er tæt på et salg i omegnen af 17 mio. kr. fra Rosenborg til 1860 München

Christian Gytkjær debuterede på det danske landshold i november. Nu står han foran et gigantisk skifte til en pris i omegnen af 17 mio. kr. til 1860 München.
Christian Gytkjær debuterede på det danske landshold i november. Nu står han foran et gigantisk skifte til en pris i omegnen af 17 mio. kr. til 1860 München.

19 mål og topscorertitel i den norske Tippeliga kan føre til meget.

Spørg bare Christian Gytkjær.  

Rosenborg-bomberen kan stå foran et gigantisk skifte til den sydtyske traditionsklub 1860 München.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal sydtyskerne dykke dybt i lommerne for at sikre sig den 26-årige dansker. Rosenborg er i hvert fald ikke parat til at sælge klubbens topscorer for småpenge. Prisen for angriberen ventes at ligge i omegnen af 17 mio. kr. (2,3 mio. euro).

Men den pris afskrækker tilsyneladende ikke sydtyskerne, der i efteråret har været i voldsomme scoringsproblemer i ligaen. Nu har man kastet kærligheden på en angriber, der blot scorede fire gange i Superligaen, inden han rejste til Norge. Først scorede han 36 mål i 81 kampe for Haugesund, siden slog han sit navn fast i Rosenborg med 19 mål i 24 kampe. Derudover fik han i november debut på det danske landshold, da han kom ind i testkampen mod Tjekkiet.

Toptræner med nye impulser
Christian Gytkjær befinder sig lige nu i München sammen med sin agent, Michael Johansen, hvor parterne torsdag godt kan lande en endelig aftale, hvis de personlige betingelser for angriberen kan komme endeligt på plads.

Traditionsklubben 1860 München, der kæmper en overlevelseskamp i den nedre halvdel af 2. Bundesliga, forsøger at vende skuden. Klubben har hentet den portugisiske toptræner Vitor Pereira til det sydtyske.

Han er en erfaren toptræner, der i sidste sæson var cheftræner for Simon Kjær i Fenerbahce, og i øvrigt har været træner i Olympiakos og Porto.

Han er kommet til München med en mission om at sikre overlevelse.

- Jeg søger kvalitet i forsvaret, på midtbanen og i angrebet, udtaler træneren til Kicker.

1860 München er i færd med at bygge op igen. Til sommer bliver klubben forstærket på det administrative plan, når Ian Ayre, der lige nu direktør i Liverpool, får en tilsvarende rolle i 1860 München.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Christian Gytkjærs agent, Michael Johansen.

Foto: Polfoto. Intl. fodbold Kryptisk Gytkjær-agent: Vi må se, hvad der sker

Foto: Lars Poulsen Tysk fodbold Se det afslørende billede: Dansk bomber foran klubskifte

Gytkjær fik smag for mere. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Debutanten: Det vil jeg huske resten af mine dage

36 kommentarer
Vis kommentarer