Dansk fodbold-profil i retten: Bed mand i armen

Fodboldspilleren Uffe Bech har rodet sig ud i en uheldig sag i Tyskland

Uffe Bech satte angiveligt tænderne i en anden mand. Foto. All Over Press
Uffe Bech satte angiveligt tænderne i en anden mand. Foto. All Over Press

Den danske offensivspiller Uffe Bech er havnet i en uheldig sag i Tyskland.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller, der i øjeblikket er udlejet fra Hannover 96 til Greuther Fürth, skal den 28. august sidste år have bidt en anden person i armen i forbindelse med en konfrontation i VIP-området på HDI Arena, der er hjemmebane for Hannover 96.

Hannover 96 besejrede Schalke 04 1-0 i Bundesligaen den nævnte dato, men Uffe Bech var ikke med i opgøret på grund af en skade. Han var dog til stede på stadion og endte altså i et skænderi i VIP-området.

Uffe Bech bed en person i venstre arm i den forbindelse, og Bild skriver, at vedkommende efterfølgende måtte behandles af paramedicinere, der desinficerede bidemærkerne og lagde en forbinding.

Uffe Bech er allerede blevet dømt i byretten i Hannover, der tildelte den danske fodboldspiller en bøde på 1.000 euro. Uffe Bech valgte dog at anke dommen, som igen skal for retten den 17. april.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Uffe Bech samt hans agent, Ivan Marko Benes.

Tysk fodbold Her laver tørstig målmand sæsonens mest groteske fejl

Tysk fodbold Bayern München lider første pointtab i 2018

HSV's 19 årige schweizer Vasilije Janjicic var natten til torsdag årsag til et massesammenstød i Elbtunnellen (Foto: All Over Press) Tysk fodbold Fuld Bundesliga-spiller i voldsomt uheld: Sådan ville han snyde politiet

7 kommentarer
Vis kommentarer