Annonce:
Annonce:

Dansk fodboldprofil bed mand i armen: Nu er han blevet frikendt

Uffe Bech er i byretten i Hannover blevet frifundet for anklager om overfald

Annonce:
Følg Fodbold

UFFE BECH ERKENDER I TV-KLIPPET, AT HAN BED MAND I ARMEN, MEN DET VAR SELVFORSVAR

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Uffe Bech bed den 28. august sidste år en person i armen i forbindelse med et opgør i Bundesligaen mellem Bechs tyske klub, Hannover 96, og Schalke 04. Uffe Bech var ikke med i kampen, men han var på stadion og endte i konfrontation med en anden person i VIP-området på HDI Arena. Det var denne person, Uffe Bech bed i armen.

Byretten i Hannover uddelte Uffe Bech 50 dagbøder, hvis han ville erkende sig skyldig i sagen, men danskeren følte sig overbevist om at kunne vinde en retssag, da han følte, slaget var selvforsvar, og han valgte derfor ikke at indgå aftalen.

Derfor var sagen igen for retten i dag, tirsdag, og her faldt dommen ud til Uffe Bechs fordel. En pressetalsmand for byretten i Hannover oplyser til tipsbladet.dk, at Uffe Bech er blevet frifundet.

Annonce:

- Sagsøgte (Uffe Bech, red.) blev frifundet i anklagerne om overfald. Han blev anklaget for at bide en fan af modstanderholdet i armen. Retten er kommet frem til, at det ikke kan afvises, der var tale om selvforsvar. Sagsøgte påstod, at han var blevet taget kvælertag på bagfra og ikke havde andet valg end at bide personen i armen, siger pressetalsmand Jens Buck til tipsbladet.dk.

Uffe Bech i Mainz-trøjen. Foto: All Over
Uffe Bech i Mainz-trøjen. Foto: All Over
 

- Dette blev bekræftet af to vidner, mens tre andre vidner fortalte, at der ikke var tale om kvælertag. I sidste ende kunne retten ikke afklare de endelige fakta, og derfor faldt dommen ud til fordel for sagsøgte, oplyser Buck.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Uffe Bech eller spillerens agent, Ivan Marko Benes.

Dansk fodbold-profil i retten: Bed mand i armen

Eks-landsholdsspiller: 'Han tog kvælertag på mig'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: