Dansk landsholdsprofil dropper kamp: Kæresten skal føde

Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen kan blive far i den nærmeste fremtid og går derfor glip af lørdagens kamp

Yussuf Poulsen var blandt de danskere, der spillede Champions League i midtugen. Hvad lærte vi af første gruppespilsrunde? Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, gør os klogere.

Fodboldspilleren Yussuf Poulsens forlovede føder formentlig parrets første barn i den nærmest fremtid.

I hvert fald har bundesligaklubben RB Leipzig ladet ham blive væk fra lørdagens udekamp mod Werder Bremen af lyksalige årsager. Det bekræfter Leipzig i et opslag på Twitter.

Allerede i marts kom det frem, at det tidligere Lyngby-talent skulle være far, da han selv delte et billede af to Leipzig-spilletrøjer - en stor og en lille - med billedteksten "Snart bliver jeg far!".

Så sent som i onsdags var Poulsen i kamp mod Benfica i Champions League, da Leipzig på udebane vandt 2-1.

I alt har Poulsen spillet seks kampe på tværs af alle turneringer for sin tyske arbejdsgiver i begyndelsen af sæsonen. Det er blevet til en enkelt scoring for angriberen.

Leipzig har fået en noget nær perfekt start på sæsonen, og klubben ligger efter fire spillerunder på førstepladsen i Bundesligaen.

Sådan ser annoncen i landets aviser ud i dag. Landsholdsfodbold Tv-krigen eskalerer: Discovery i frontalangreb på YouSee

Antoine Griezmann er hovedperson i den spegede sag. Foto: John MacDougall/AFP/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Emails afslører skandale i Barcelona

FCK må vente på millionerne. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen Indefra: FCK må vente på Corner-millioner

5 kommentarer
Vis kommentarer