Annonce:
Annonce:

Dansker i flot pokal-comeback: Sender tysk storhold ud

Jannik Vestergaard og Werder Bremen er videre efter kvartfinalesejr over Bayer Leverkusen, der tabte 3-1 efter at have været foran

Werder Bremen havde Jannik Vestergaard med i hele kampen, da det blev til en overraskende sejr på 3-1 mod Leverkusen i den tyske DFB Pokal . (Foto: AP)
Werder Bremen havde Jannik Vestergaard med i hele kampen, da det blev til en overraskende sejr på 3-1 mod Leverkusen i den tyske DFB Pokal . (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

I Bundesligaen er Jannik Vestergaard og Werder Bremen i gang med en mareridtssæson, hvor klubben er i nedrykningsfare på en tredjesidsteplads.

Meget bedre går det i den tyske pokalturnering, hvor holdet tirsdag aften banede sig vej til semifinalerne.

Det skete med en udesejr på 3-1 i kvartfinalen over Bayer Leverkusen, der ellers kom foran. Jannik Vestergaard spillede hele kampen for Werder Bremen og gjorde en fin figur.

Leverkusen kom bedst fra start i opgøret. Midtvejs i første halvleg begik Werder en opspilsfejl, som hjemmeholdet udnyttede til at gå i angreb og fremtvinge et straffespark, som Javier Hernández omsatte til 1-0.

Mainz' danske nyindkøb skal opereres

Men allerede efter en halv time svarede Werder tilbage ved Santiago Garcias flotte udligning.

Annonce:

Få minutter før pausen udspillede sig så en episode, der skulle blive vital for kampen. Udeholdets Fin Bartels slap igennem i straffesparksfeltet og blev nedlagt af hjemmeholdets Wendell.

Dommeren sendte Wendell ud med et rødt kort og dømte straffespark til Werder, som Claudio Pizarro udnyttede sikkert til 2-1.

Efter pausen pressede Leverkusen i perioder for udligning, men det lykkedes ikke at score i undertal. I stedet slog Werder kontra ni minutter før tid, hvor Florian Grillitsch gjorde det til slutresultatet.

Senere tirsdag aften spilles kvartfinalen mellem Stuttgart og Borussia Dortmund, mens de resterende kvartfinaler afvikles onsdag.

Spillere fra danskerklub ville begå væbnet røveri

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: