Dansker med katastrofe-start i Tyskland: - Alle er opmærksomme på situationens alvor

Eintracht Braunschweig med Henrik Pedersen i spidsen har fået en katastrofal start på sæsonen, men den danske cheftræner er i første omgang blevet fredet

Den danske træner Henrik Pedersen overlever svær start i tyske Eintracht Braunschweig. Foto: AP
Den danske træner Henrik Pedersen overlever svær start i tyske Eintracht Braunschweig. Foto: AP

Den danske cheftræner Henrik Pedersen var på vippen i Eintracht Braunschweig, men han bliver i første omgang i den tyske 3. Liga-klub.

Eintracht Braunschweig er efter 10 kampe på sidstepladsen i Tysklands tredjebedste række, og lørdag tabte holdet 2-4 til Meppen i en direkte kamp mellem de to dårligste hold i ligaen.

Det har sået tvivl om Henrik Pedersens job som cheftræner i klubben, men efter et møde mellem den danske træner og Braunschweigs bestyrelsesformand Sebastian Ebel er det blevet besluttet at fortsætte samarbejdet.

- Det var en meget åben, kritisk og konstruktiv dialog. Henrik vil også sidde på bænken i pokalkampen mod Drochtersen/Assel på onsdag. Vi vil vende skuden sammen. Alle er opmærksomme på situationens alvor og betydningen af de kommende kampe, siger Sebastian Ebel til Eintracht Braunschweigs hjemmeside.

Henrik Pedersen blev ansat i Eintracht Braunschweig forud for denne sæson, og klubben har også Jonas Thorsen, Malte Amundsen og Frederik Tingager på lønningslisten. Braunschweig rykkede ud af 2. Bundesligaen i sidste sæson.

Hemmeligheden bag Klopps succes – sådan skal han hente mesterskabet
Debriefing fra Sochi: Detaljen Haas-bossen tier om
Stor kåring: Her er Superligaens vigtigste spillere
Politiet bekræfter: Voldtægtssagen mod Ronaldo er genåbnet
Mathias Jensen misser sejr i Celta-debut i Spanien