De Bruyne og agent uenige om fremtiden

I går sagde Kevin De Bruyne, at han bliver i Wolfsburg i denne sæson, men han agent fastholder, at der ikke er truffet en beslutning endnu

Kevin De Bruyne og hans agent er ikke helt på omgangshøjde. (Foto: AP)
Kevin De Bruyne og hans agent er ikke helt på omgangshøjde. (Foto: AP)

Mange Wolfsburg-fans nåede formentlig at glæde sig over Kevin De Bruynes udmelding i går aftes. Den belgiske playmaker var således på scenen til Sport-Bild Awards, hvor han blev spurgt til et eventuelt klubskifte.

Her sagde han, at han bliver i klubben.

- Jeg, Kevin De Bruyne, vil helt sikkert spille denne sæson i VfL Wolfsburg, lød det fra scenen.

Andreas Christensen er sikker på,  at han kan komme sig over sin dårlige start i Borussia Mönchengladbach. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold - 17. aug. 2015 - kl. 10:02 Efter barsk Bundesliga-debut: Kun ked af en ting

Der gik dog ikke længe, før hans agent var ude med en kontramelding. Han synes åbenbart, at intervieweren havde presset De Bruyne lidt rigeligt, og han er ikke tilfreds med svaret.

- Jeg er rasende over, hvad der skete i aftes. Kevin ville vise respekt ved at deltage i arrangementet. Der er ikke truffet nogen beslutning om Kevins fremtid i dette transfervindue, siger agent Patrick De Koster ifølge The Guardian.

- Vi mangler endnu at finde ud af, om Wolfsburg når til enighed med en klub. Kevin forbliver en Wolfsburg-spiller og er fokuseret på sit arbejde i klubben.

Se også: Frederik Sørensen fik fornem Köln-debut

Den klub, som De Koster taler om, kan meget vel være Manchester City. De engelske vicemestre er i al fald blevet rygtet i forbindelse med De Bruyne hele sommeren.

Se også: Bendtner fik få minutter i Wolfsburg-sejr

 

Derfor vil Manchester City have Wolfsburg-stjernen: Se også: Bendtner fik få minutter i Wolfsburg-sejr
 

3 kommentarer
Vis kommentarer