Delaneys fremtid er usikker: Nu har danskeren fået en deadline

Werder Bremens cheftræner er usikker på, om Thomas Delaney bliver i klubben, og det tror han også, at danskeren selv er. Ludwig Augustinsson bliver med sikkerhed

Flere Premier League-klubber har vist interesse i Thomas Delaney, der her scorer hattrick mod Freiburg. Video: AP/SNTV

Thomas Delaney tiltrækker sig interesse fra flere Premier League-klubber, og det er sandsynligt, at den danske landsholdsspiller forlader Werder Bremen, når han vender hjem fra sommerens VM-slutrunde. Omvendt har tyskerne papir på Delaney frem til 2021, så i sidste ende er det klubben, der bestemmer.

Det er med andre ord uvist, hvad der skal ske med Thomas Delaney, og at denne usikkerhed eksisterer, lægger man end ikke skjul på i Bundesliga-klubben.

- I fodbold skal man aldrig sige aldrig. Jeg tror, at Thomas Delaney selv er usikker på, om han bliver. Når Thomas vender tilbage fra VM, forventer jeg, at der er klarhed. Så er der ingen 'måske eller måske ikke' for mit vedkommende. Det er enormt vigtigt for hele holdet, for hvis Thomas er en del af det, er han helt klart en stamspiller, siger Florian Kohfeldt, der er cheftræner i Werder Bremen, til Deich Stube og tilføjer:

- Han har fortalt mig, at han har det godt her og føler, at han udvikler sig. Vores chancer for, at han bliver, er betydeligt højere end sidste vinter og sidste sommer.

I Werder Bremen huserer også en anden tidligere FC København-spiller, Ludwig Augustinsson, og der har ligeledes været en del rygter omkring den svenske venstre back. I forhold til Augustinsson er der dog ingen usikkerhed, fastslår Werder Bremen-bossen.

- Jeg er sikker på, at Jiri Pavlenka, Ludwig Augustinsson og Max Kruse spiller i Werder Bremen i næste sæson, lyder det fra Kohfeldt.

Foruden bejlere i Premier League skal den tyske storklub Borussia Dortmund også have et godt øje til Thomas Delaney.

De øvrige Brøndby-spillere tiljubler Hany Mukhtar, da han afgjorde kampen mod FCK på frispark i kampens sidste minut. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Voldsomt millionbeløb: Her er prisskiltet på Mukhtar

Danmarks VM-hold mod Irland, da kvalifikationen kom på plads. Foto: Jens Dresling VM 2018 Hareide udtager foreløbig VM-trup: Her er de 35 navne

1 kommentar
Vis kommentarer