Derfor kom Højbjerg ikke til topklub

Bayern ville gerne sende Pierre-Emile Højbjerg til Gladbach, men Allan Simonsens tidligere klub stillede et enkelt krav, der var for stort

Pierre-Emile Højbjerg kunne meget vel være endt i Gladbach, men klubben stillede et krav, der var umuligt at opfylde (Foto: AP)
Pierre-Emile Højbjerg kunne meget vel være endt i Gladbach, men klubben stillede et krav, der var umuligt at opfylde (Foto: AP)

Pierre-Emile Højbjerg skiftede tidligere på måneden væk fra Bayern München på en lejeaftale. Danskeren er endt i upåagtede Augsburg, der dog ligger i den tyske subtop, men han kunne være endt i en på papiret større tysk klub.

Se også: Skamroser Højbjerg efter Augsburg-debut

Se også: Talent presser Højbjerg i Augsburg

Gladbach var således ude efter danskeren, og Bayern München havde ikke noget problem med at sende danskeren midlertidigt til Allan Simonsens tidligere klub, hvor Max Eberl lige nu er sportsdirektør.

- Han kunne have lejet vores toptalent Pierre-Emile Højberg. Det kunne vi godt have fundet ud af, siger Bayern-boss Karl-Heinz Rumenigge til TZ.

- Men han ville kun købe ham, siger Rummenigge og Gladbach-chefen.

 Se også: TV-eksperts søn med FCK på træningslejr

Se også: Brøndby-chef stopper efter uenighed

- Det er en strategi, som man i denne sammenhæng skal tage med i sine tanker, siger Rummenigge.

Avisen spekulerer i, at årsagen til Gladbachs strenge krav til udelukkende at købe, skal findes i det faktum, at man i forvejen har et andet talent Thorgan Hazard på lejeaftale, og med for mange lejespillere på holdet ville fremtiden være usikker.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere