Annonce:
Annonce:

'Det var dødsstødet': Bendtner er færdig i Wolfsburg

Ifølge Kicker kostede Nicklas Bendtners indstilling ham en plads i truppen til lørdagens kamp mod Ingolstadt. Den indstilling koster ham nu også en fremtid i Wolfsburg og Bundesligaen, mener ekspert

Bendtner har ingen fremtid i Wolfsburg, mener Bundesliga-ekspert. (Foto: Alloverpress)
Bendtner har ingen fremtid i Wolfsburg, mener Bundesliga-ekspert. (Foto: Alloverpress)
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtners dage i Wolfsburg ser ud til at være talte.

I sidste runde startede danskeren ellers inde for sin klub i kampen mod Schalke 04, men blot en uge efter var han ikke engang en del af truppen til Wolfsburgs kamp mod Ingolstadt.

Bendtner var, ifølge det tyske fodboldmagasin Kicker, blevet droppet af træner Dieter Hecking til kampen på grund af dårlig indstilling.

- Man er trætte af angriberens indstilling, og man ønsker kun spillere, der er dedikerede til det sportslige projekt i klubben, skrev Kicker blandt andet om fravalget af danskeren.

Bendtner vraget: Så kom første sejr i otte kampe

Endnu en bet for Bendtner i det tyske. Et ægteskab der ikke har været en succes på noget tidspunkt, og som nu i den grad nærmer sig sin afslutning.

Annonce:

- Jeg tror, det er dødsstødet. Wolfsburg ville give ham det næste halve år for at overbevise, og han startede også mod Schalke. Men han spillede forfærdeligt og greb slet ikke muligheden. Han får ikke flere chancer i klubben. Ellers skal han ændre sin mentalitet fuldstændig, være en af de bedste til træning hver gang, men jeg kan ikke se det ske, siger Henrik Hvillum, Bundesliga-ekspert og -kommentator på Eurosport.

Bendtner skal nok få nogle indhop i foråret, siger Hvillum. Men klubben har reelt droppet ham. (Foto: Alloverpress)
Bendtner skal nok få nogle indhop i foråret, siger Hvillum. Men klubben har reelt droppet ham. (Foto: Alloverpress)
 

Det overrasker ikke Hvillum, at Bendtner ikke er slået til i Bundesligaen. Den tyske trænings-mentalitet harmonerer ikke med Bendtners egen.

- I England kan du spille en god kamp lørdag, træne dårligt op til den næste kamp, men stadig starte inde weekenden efter. Men sådan fungerer det ikke i Tyskland. Der betyder træningerne og indstillingen ekstremt meget. Jeg troede, Bendtner havde lært det efterhånden, men åbenbart ikke, siger Hvillum og tilføjer:

- Jeg havde mine betænkeligheder, da han skiftede til Wolfsburg. Bendtner ville til en stor klub, der satser på Champions League. Han skulle bevise, at han kan spille på det niveau, som han selv mener, at han hører til. Men han har ikke leveret varen. Og mentaliteten og disciplinen har han aldrig lært ordentlig, siger han.

Ny Bendtner-bommert: Smidt ud af truppen igen

Annonce:

Derfor virker en sommer-skilsmisse mellem de to parter meget sandsynlig. Spørgsmålet er, om andre klubber i Bundesligaen vil gøre forsøget og hente Bendtner?

- Hans ry er spoleret i Tyskland, så det skal man slet ikke regne med. Han har bevist, at han ikke kan klare det i Bundesligaen. Lad os sige, at en klub som Augsburg var interesserede. De ringer naturligvis til Hecking for at forhøre sig om Bendtner. Og der vil han ikke få de bedste anbefalinger. Han har ikke en fremtid i tysk fodbold, vurderer Bundesliga-eksperten, der påpeger, at Bendtner nok skal få nogle indhop i løbet af foråret, men det tyske eventyr ser ud til at ende snart uanset hvad.

TV: En af Bendtners få højdepunkter fra denne sæson var den tyske Super Cup, hvor danskeren udlignede kort før tid - og afgjorde straffesparkskonkurrencen i sidste ende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: