Annonce:
Annonce:

Dette foto kan give Bendtner store problemer

Det er kontroversielt, at den vragede Wolfsburg-bomber viser et billede frem af en Mercedes på Instagram, fordi VW-fabrikken er klubbens hovedsponsor

Hør hvorfor Bendtners Instagramfoto kan give fodboldspilleren store problemer
Annonce:
Følg Fodbold

Mens holdkammeraterne tirsdag rejste til Belgien for at forberede sig på onsdagens Champions League-kamp mod Gent, havde den vragede danske bomber Nicklas Bendtner travlt med at servicere sine mere end 408.000 følgere på det sociale billedemedie Instagram.

Den kontroversielle angriber lagde et foto på Instagram, der lignede en voldsom provokation og sagtens kan give ham problemer den kommende tid i Wolfsburg, hvor det efterhånden er svært at se, han får en ny chance for at komme tilbage i varmen.

Nicklas Bendtner lagde et foto ud, hvor han stod foran en stor sort Mercedes i S-klassen med følgende tekst: På vej til næste træning.

Umiddelbart et harmløst foto. Men ikke når man er på kontrakt i Wolfsburg.

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder kan den seneste uges manglende engagement på træningsbanen og stuntet med fotoet på Instagram sagtens føre til en ’kammeratlig’ samtale med sportschef Klaus Allofs i nærmeste fremtid.

Den lokale avis – WAZ – omtaler også episoden i dagens udgave af avisen. Mediet forventer, at der kan falde et alvorsord fra Wolfsburg-toppen i den samtale, der sandsynligvis venter Nicklas Bendtner en af de nærmeste dage.

Nedtur: Bendtner overhalet af 19-årig ungdomsspiller  

Alle andre bilmærker er bandlyst
VW-biler er mildest talt en religion i netop Wolfsburg, hvor samtlige ansatte skal køre VW. Ikke mindst fordi bilkoncernen er klubbens hovedsponsor og klart største økonomiske bidragsyder.

Derfor er alle andre køretøjer end dem VW-koncernen producerer også bandlyste på træninganlægget.

Ingen spillere eller øvrige ansatte må møde frem i andre bilmærker. De biler har slet ikke adgang til træningsanlægget.

Annonce:

Som situationen er lige nu, ser det ikke ud til, at Nicklas Bendtner får flere chancer i Wolfsburg. Hvis han skal nå at skifte klub, inden vinduet smækker i, er der kun Kina, USA og Rusland tilbage. Ikke meget tyder på, at han havner i kinesisk fodbold. Det er i hvert fald ikke førsteprioriteten for ham.

Afsløring: Kinesisk bud på Bendtner

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: