Direktør afslører: Dansk angriber jagtet af Bundesligaen

Bundesliga-klubber har kontaktet Genks sportsdirektør med henblik på at leje Marcus Ingvartsen, men de har fået nej

Marcus Ingvartsen er jagtet af Bundesliga-klubber. Foto: Anders Kjærbye
Marcus Ingvartsen er jagtet af Bundesliga-klubber. Foto: Anders Kjærbye

Marcus Ingvartsen forlod Superligaen som topscorer i sommeren 2017, og der var mange millioner involveret, da angriberen skiftede fra FC Nordsjælland til Genk. I belgisk presse har danskeren været omtalt som det dyreste indkøb i Genks historie.

Indtil videre har opholdet i Belgien været en skuffelse for Marcus Ingvartsen, der ikke scorede mange mål i efteråret og nærmest ikke spillede i foråret. Dels på grund af en skade, men også fordi, at det kneb med finde niveauet.

Genk fastholder imidlertid troen på Marcus Ingvartsen, og derfor går eventuelle bejlere også forgæves. Det har blandt andre en række tyske klubber måttet sande.

- Marcus har et enormt potentiale og en fantastisk mentalitet, men han er også ung og har brug for tilvænning. Det var ikke let for ham i de første par måneder. Da han fik spilletid, fungerede kollektivet ikke, men på et tidspunkt kommer målene. Jeg har allerede fået opkald fra Bundesliga-klubber, der vil leje ham, men det er ikke intentionen, siger Dimitri De Condé, der sportsdirektør i Genk, ifølge Voetbalnieuws til Sport/Voetbalmagazine.

22-årige Marcus Ingvartsen fik spilletid i 22 ligakampe for Genk i den forgangne sæson, og han noterede sig for fem scoringer. Danskeren spillede sin seneste kamp i starten af februar.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har kontrakt med Genk frem til sommeren 2021.

Se også: Medie: Million-ballade i VM-lejren - spillervreden er voldsom

Se også: Driller Hareide med video: Bendtner og Bjelland med stikpille

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere