Døden nær: Tysk spiller slugte sin egen tunge

Arminia Bielefeld-spilleren Samir Benamar var under en træning tæt på at miste livet, da han på uheldigvis slugte sin egen tunge efter en nærkamp

Arminia Bielefelds Samir Benamar var heldig med ikke at miste livet, da han under en træning slugte sin egen tunge og ikke kunne få luft. (Foto: Imago/Eibner Europa)
Arminia Bielefelds Samir Benamar var heldig med ikke at miste livet, da han under en træning slugte sin egen tunge og ikke kunne få luft. (Foto: Imago/Eibner Europa)

At fodbold kan være dødsens farligt er onsdagens træning i den tyske 2. Bundesligaklub Arminia Bielefeld desværre et tydeligt bevis på.

Under den afsluttende træning op til ligakampen mod FSV Frankfurt var den 22-årige marokkansk-tyske kantspiller Samir Benamar tæt på at miste livet efter en hovedstødsduel med holdkammeraten Fabian Klos.

Det bliver et stort dilemma for Højbjerg, om han bør blive i Bayern eller skal forsøge at få spilletid i en anden klub (Foto: AP) Tysk fodbold Efter Bayerns Vidal-forstærkning: Højbjerg må vente

For på uheldigvis blev Benamar slået bevidstløs, da han landede på ryggen efter duellen og slugte sin egen tunge. Det skriver tyske Bild.

Mediet skriver, at spilleren ikke kunne få luft i mere end et minut, før det lykkedes holdets fysioterapeut i samarbejde med spilleren Christian Müller at få tungen på plads igen. Müller holdt angiveligt Benamars mund åben, mens fysioterapeuten Michael Schweika trak tungen op af halsen på ham, så han kunne få lufttilførsel tilbage.

Kort tid efter landede redningshelikopter midt på træningsbanen for at hente Benamar. Men på daværende tidspunkt var spilleren dog uden for livsfare efter fysioterapeutens redningsaktion. Derfor blev Benamar tilset i en ambulance, som kørte af sted med ham.

Mens Nicklas Bendtner var i London for at spille på sin gamle hjemmebane dukkede et banner med Lord Bendtner op ved Special Olympics i Los Angeles (Foto: AP) Landsholdsfodbold Bendtner støtter dansk hold: Betaler Lord-banner

Bielefelds træner, Norbert Meier, havde en kort kommentar til den chokerende oplevelse.

- I situationen faldt han uheldigvis ned på ryggen, så tungen sad fast i halsen.

Det vides endnu ikke, om Benamar er klar til at spille igen efter sin skrækkelige ulykke. Bielefeld ligger aktuelt nummer ni i 2. Bundesligaen med ét point efter én kamp.

13 kommentarer
Vis kommentarer