Dortmund ånder lettet op: Reus slipper billigt

Marco Reus udgik tirsdag i Dortmunds pokalkamp mod Dynamo Dresden, men klubben kan nu ånde lettet op, da spilleren er sluppet uden betydelig skade

Det så skidt ud for Marco Reus, men han slipper med skrækken. Dortmunds superstjerne er snart i kamp igen. (Foto: AP/Michael Sohn)
Det så skidt ud for Marco Reus, men han slipper med skrækken. Dortmunds superstjerne er snart i kamp igen. (Foto: AP/Michael Sohn)

Tirsdag aften slog Borussia Dortmund værterne Dynamo Dresden med 2-0 i DFB Pokalen, men trods femte sejr på stribe for Jürgen Klopps mandskab så alt ikke lige glædeligt ud.

Ud humpede nemlig stjernespilleren Marco Reus, der for nylig har forlænget sin kontrakt med klubben.

Se også: Frygtede brækket ben til Dortmund-stjerne

I dag er Marco Reus blevet yderligere undersøgt, men til glæde for både Reus, Klopp, Dortmund og klubbens fans kunne lægerne konstatere, at der ikke var sket meget skade med stjernespilleren.

- Efter ydligere undersøgelser onsdag kan Dortmund bekræfte, at Reus blot er tvivlsom til lørdagens kamp mod Hamburg, og skal altså ikke se frem til uger eller måneder på sidelinjen, skriver Dortmund i en pressemeddelese ifølge FourFourTwo.

Se også: Dortmund-stjerne må hjælpes fra banen i pokalsejr

Den tyske landsholdsspiller var hæftigt plaget af en ankelskade i sidste sæson, hvilket også endte med at koste ham pladsen i Tysklands VM-guldvindende trup.

Inden kampen tirsdag havde Reus scoret i fem kampe på stribe for Dortmund.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere