Dortmund forlænger med ombejlet tysk landsholdsspiller

Midtbanespilleren Ilkay Gündogan bliver i Dortmund, hvor hans nye kontrakt udløber i 2017.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Fremtiden har længe været uafklaret for den tyske landsholdsspiller Ilkay Gündogan, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til flere europæiske storklubber.

Men nu lader det til, at midtbanestjernen bliver hos sin tyske klub Borussia Dortmund, hvor han onsdag har forlænget kontrakten til udgangen af juni 2017.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Gündogan glæder sig over at kunne sætte en stop for spekulationerne om hans fremtid.

- Jeg er glad for, at der endelig er klarhed om min fremtid, og at jeg kan fortsætte med at spille for Borussia Dortmund.

- Jeg har det rigtige fokus i forberedelserne, og i august er vi klar til at angribe for fuld styrke igen, siger Ilkay Gündogan.

Også sportsdirektør Michael Zorc er glad for, at Gündogan modsat en del andre Dortmund-profiler de senere år ikke vælger at skifte klub.

- Vi er glade for, at Ilkay fortsætter med at spille for os. Jeg er overbevist om, at han vil spille en rolle i, at vi når vores mål, siger Zorc.

Da Dortmund i 2013 tabte Champions League-finalen til Bayern München med 1-2, var det Gündogan, der scorede for Dortmund på et straffespark.

I den forgangne sæson gik det mindre godt for Borussia Dortmund, der blev nummer syv i Bundesligaen.

Da Tyskland i juni slog Gibraltar 7-0 i en EM-kvalifikationskamp scorede Gündogan et mål og lagde op til yderligere et. Gündogan er født og opvokset i Tyskland, men familien har tyrkiske rødder.

0 kommentarer
Vis kommentarer