Dortmund-keeper vil lokke Inter-stjerne med sms

Borussia Dortmund er bagud i kampen for at sikre Xherdan Shaqiri, men det vil keeper Roman Burki nu lave om på

Shaqiri under VM-slutrunden sidste sommer. (Foto: AP)
Shaqiri under VM-slutrunden sidste sommer. (Foto: AP)

I Inter var forventningerne høje, da man i januar hentede Xherdan Shaqiri i Bayern München.

Et skuffende forår bød dog ikke på den optur, hverken spiller eller klub havde håbet, og rygterne om et exit denne sommer ligger i luften.

Især Schalke 04 har flere gange forsøgt sig, mens den schweiziske profil selv ikke er afvisende overfor at vende tilbage til Bundesligaen.

Her er Schalke 04 dog ikke alene om interesse. Også Borussia Dortmund vil hente midtbanespilleren, men dette kan blive vanskeligt, da fortiden er hos Bayern. Nu vil klubbens nye keeper Roman Burki dog tænke anderledes i forsøget på at lokke sin landsmand til Signal Iduna Park.

Han vil nemlig forsøge at klare en transfer via sms:

- Nej vi har ikke haft kontakt omkring det på det seneste. Jeg vil dog helt klart forsøge mig et par gange via sms. Lige nu har jeg ingen idé om, hvad der kommer til at ske.

- Det kan godt være, at han vælger Schalke 04 hvis han mener, at det vil blive et problem at spille i Dortmund. Jeg vil dog til enhver tid anbefale klubben, som jeg har fået et godt indtryk af, siger Roman Burki til tyske Bild.de.

Roman Burki og Xherdan Shaqiri er holdkammerater på det schweiziske landshold. Inter-spilleren har endnu ikke kommenteret interessen fra Dortmund, der angiveligt er klar til at byde 15 millioner euro.

1 kommentar
Vis kommentarer