Dortmund-stjerne drømmer om denne storklub

Gabon-angriber Pierre-Emerick Aubameyang drømmer om et skifte fra Dortmund til Real Madrid

Pierre-Emerick Aubameyang og Mats Hummels jubler. To eftertragtede navne i de europæiske topklubber. (Foto: AP)
Pierre-Emerick Aubameyang og Mats Hummels jubler. To eftertragtede navne i de europæiske topklubber. (Foto: AP)

Med 22 Bundesliga-scoringer har den tidligere Saint-Etienne-angriber Pierre-Emerick Aubameyang for alvor vist sig frem i den tyske Bundesliga, hvor den 26-årige lynhurtige landsholdsspiller fra Gabon spiller for Borussia Dortmund, der ligger nu to - kun efter Bayern München.

Men kunne Aubameyang frit vælge, trak han et andet holds trøje over hovedet.

Pierre-Emerick Aubameyang. (Foto: AP) Europa League - 10. mar. 2016 - kl. 18:20 Dortmund-stjerne afviste Tottenham: Det blev underligt

Således fortæller den fransk-fødte angriber, der i alle turneringer har scoret 35 gange i 40 kampe for Dortmund, at han drømmer om at spille for den spanske klub Real Madrid.

- Det har aldrig været en hemmelighed, at jeg en dag vil spille for Real Madrid, men der er en grund til, at jeg har forlænget min aftale med Dortmund frem til 2020. Jeg har det rigtig godt her, siger angriber til det tyske fodboldmagasin Kicker.

Og derved lukker han også lidt af døren for klubberne, der jagter angriberens signatur. Det er især engelske klubber, der får mange tv-penge at lege med efter sæsonen, og således skulle klubber som Manchester United, Chelsea og Paris Saint-Germain have interesse i Pierre-Emerick Aubameyang.

Se også: Aubameyang har lovet sin bedstefar Real Madrid-skifte

- Dortmund er et sted, som er helt forelsket i fodbold. I de senere år har vi haft det højeste tilskuersnit i Europa. Det er et godt sted, hvor min familie føler sig hjemme, siger angriberen.

Aubameyang havde en lidt svært førstesæson i det tyske, hvor han dog alligevel stod for 16 scoringer i alle turneringer. Men han blev efter 2013/2014-sæsonen talt om som værende en spiller, der kunne være på vej væk fra Dortmund.

Angriberen blev dog og scorede i sin anden sæson 25 mål i 46 kampe, og i denne sæson har han altså lavet endnu flere mål.

Se også: Dortmund jubler: Drømmelodtrækning for alle fodboldfans

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere