Doven stjernes snedige trick: Snød klubben med konens hjælp

Stefan Kiessling fortæller, hvordan han aldrig foretog en eneste træning udenfor sæsonen. Hans hjælpemiddel var en veltrænet kone

Den tidligere tyske landsholdsspiller og mangeårige Leverkusen-stjerne Stefan Kiessling nåede seks landskampe i sin lange fodboldkarriere.

Men måske kunne det være blevet til endnu flere, hvis han ellers også havde taget sin træning udenfor sæsonen seriøst. I et nyt interview med den tyske avis Bild fortæller den nuværende sportsdirektør-assistent i Leverkusen, at han var en doven rad, når fodbolden blev sat på pause, og det var tid til ferie.

Kiessling fortæller nemlig, at han aldrig gennemførte de af klubben pålagte træningsøvelser i ferierne. Han fik derimod god hjælp af sin kone, Norina.

- Jeg lavede aldrig en eneste træningsøvelse i perioden før sæsonen. Ikke en eneste gang, fortæller Kiessling.

- Da min kone er meget atletisk, gennemførte hun træningsturene med en pulsmåler med mine specifikationer, lyder det fra den tidligere angriber.

Kiessling var et kæmpenavn i Leverkusen. Foto: AP
Kiessling var et kæmpenavn i Leverkusen. Foto: AP
 

Kiessling nød simpelthen at bruge sin ferie på stranden i stedet for at træne, men da klubben tildelte alle deres spillere en pulsmåler og et træningsprogram, de skulle følge hver dag, måtte tyskeren derfor have hjælp af sin veltrænede kone.

- Hun gjorde det så godt, at ingen lagde mærke til noget, afslører Kiessling i dag.

34-årige Kiessling nåede som sagt seks landskampe, herunder to som indskifter ved VM i 2010. Han fik i øvrigt sin debut på landsholdet i 2007 i en venskabskamp mod Danmark. På klubplan stod han for 131 mål i 12 år lange karriere i Bundesliga-klubben Leverkusen.

Den tidligere angriber indstillede karrieren i sommer, hvor han nu er overgået til Leverkusens sportslige afdeling.

Lufttur til Kiessling efter karrierens sidste kamp. Foto: AP
Lufttur til Kiessling efter karrierens sidste kamp. Foto: AP

Kevin Magnussen skal forbedre sig i kvalifikationerne til næste sæson. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix Sport og Spil Vilde med Kevin: Danskeren brillerer i toppen

Hvor meget vil du give for palæet her? Foto: Mansionglobal Sport og Spil Sportslegende sætter svinedyrt pragtpalæ til salg: Se de vilde billeder

1 af 2 
2 af 2 
9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen