Dropper Europa? Bendtner overvejer Kina

Ifølge det tyske medie Bild kan Nicklas Bendtner være på vej til kinesisk fodbold, da han ingen fremtid har i Wolfsburg

Er rygtet troværdigt? Skal Bendtner til Kina?

Den danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner er en færdig mand i den tyske klub Wolfsburg. Det skriver det tyske medie Bild.

Ifølge avisen har Wolfsburg opgivet troen på Bendtner, hvilket blandt andet illustreres med, at træner Dieter Hecking slet ikke har Bendtner med i truppen til aftenens Champions League-kamp i Gent.

I stedet for Bendtner har træneren valgt at tage et 19-årig angrebstalent med fra ungdomsholdet - og en tredje keeper i form af 20-årige Niklas Klinger.

- Jeg har ikke overvejet at indlemme andre spillere i truppen til denne kamp, konstaterede Hecking iskoldt ifølge Bild.

Nedtur: Bendtner overhalet af 19-årig ungdomsspiller

Nicklas Bendtners fremtid i Wolfsburg er således ikke-eksisterende, og da de fleste europæiske transfervinduer er lukket nu, er der kun få muligheder for et klubskifte for danskeren.

Der er dog en mulighed i kinesisk fodbold, hvor transfervinduet først lukker 26. februar, og ifølge Bild arbejder Bendtner lige netop på et skifte til den fremgangsrige liga, der på det seneste har hentet en række større navne i Europa.

Skulle Bendtner ende i Kina, vil han ikke være den første spiller i kinesisk fodbold. Stig Tøfting og Ken Ilsø er således et par danskere, der tidligere har spillet fodbold i Østen.

Holdkammerater trætte af Bendtner: Fortjener det ikke

'Det var dødsstødet': Bendtner er færdig i Wolfsburg