Dyr sejr for Bayern München: Gratis øl til alle fans

Klubbens sejr nummer 1.000 blev fejret på behørig - og dyr - vis lørdag i München

Foto: AP
Foto: AP

Selv knap så tysk-kyndige er vist med på ovenstående budskab, der blev leveret på storskærmen på Allianz Arena lørdag eftermiddag, da Frederik Sørensen og FC Köln var ved at blive kørt midt over (4-0) af Bayern München.

Sejr - der ville være Bayern Münchens 1.000. i historien ville udløse gratis øl til hele banden på stadion - 69.000 tilskuere.

Det er langt fra nogen nyhed, at det ofte er muntert at være fan af den tyske fodbold-gigant. Primært fordi resultaterne gennem historien har været fantastiske, men også fordi Bayern München fastholder en lav billetpris på hjemmebanen, så almindelige mennesker ikke skal bruge halve og hele månedslønninger på sæsonkort.

Efter Bayern-fansenes protest over billetpriserne på Emirates Stadium i London i forbindelse med Champions League-kampen mod Arsenal, lovede Josep Guardiola på det efterfølgende pressemøde at tage sagen op med sin kollega i Arsenal, Arsène Wenger, forud for returkampen i München, så Arsenals fans får rimelige priser.

Ikke en penny værd uden fans
- 64 pund for en billet - men uden fans er fodbold ikke en penny værd, havde Bayerns fans skrevet på bannere, som de i protest viste frem, efter de først var kommet ind på stadion fem minutter inde i kampen.

Et tiltag der blev modtaget med klapsalver af hjemmeholdets fans.

Se tyskernes protest forud for Arsenal-kampen

De 1.000 sejre er i øvrigt kommet i bare 1.714 kampe, mens man har spillet 385 uafgjort og tabt 329.

I denne sæson er mesterskabet så godt som placeret i München, selvom der kun er spillet 10 kampe. Bayern har vundet alle 10 kampe og har 10 points forspring til Borussia Dortmund på andenpladsen. Dortmund har dog spillet en kamp færre i skrivende stund.

Seneste nederlag til Bayern kom i øvrigt mod Arsenal
 

0 kommentarer
Vis kommentarer