Efter barsk Bundesliga-debut: Kun ked af en ting

Andreas Christensen var skuffet oven på Bundesliga-debuten og 0-4-blamagen mod Dortmund, men er sikker på, han kommer hurtigt videre

Andreas Christensen er sikker på, at han kan komme sig over sin dårlige start i Borussia Mönchengladbach. I kampen mod Dortmund gik det helt galt - se nedsablingen her. (Video: SNTV)

Han vågnede op til bundkarakterer i Bild. 5 er udtrykket for, at den tyske millionavis ikke mente Andreas Christensens Bundesliga-debut var særlig god.

Den udviklede sig faktisk også til lidt af et mareridt. 0-4 mod Dortmund på Westfalenstadion med 80.000 tilskuere, hvoraf hovedparten støttede hjemmeholdet.

Velkommen til den nye verden i Bundesligaen, Andreas Christensen.

Den 19-årige danske komet startede i midterforsvaret og var i hvert fald impliceret i en måske to af Dortmund-scoringerne.

Men han gravede sig ikke ned, men tog den voldsomme start med oprejst pande.

- Jeg skal lære af mine fejl og hurtigt komme videre. Det var en svær kamp i Bundesligaen, hvor vi alle underpræsterede, siger Andreas Christensen til Ekstra Bladet.

Se også: Olsen efter Bjelland-mareridt: Det begynder at brænde på

- Når jeg ser tilbage på de fire mål, som Dortmund scorer, er jeg specielt ked af scoringen til 3-0. Her traf jeg en forkert beslutning, som jeg helt sikkert lærer af. Jeg løb med Pierre-Emerich Aubameyang. Og det var ikke klogt, fordi han er voldsom hurtig. Jeg burde været faldet lidt mere tilbage, så vi ikke var endt i en løbeduel, erkender bundesliga-debutanten.

Han er sikker på, han hurtigt kommer videre med de erfaringer, han allerede har fået med i bagagen fra Bundesliga-debuten.

- Jeg er utrolig glad for skiftet til Gladbach. Det er en rigtig god klub og et godt sted for mig at udvikle mig.

- Vi har en træner, der tør bruge de unge spillere, så på den måde er det meget lovende, siger Andreas Christensen og slår fast:

- Jeg har trods alt spillet mod Newcastle og Porto i opstarten, lige som jeg var med i pokalkampen mod St. Pauli. Jeg er sikker på, at der nok skal komme flere muligheder, hvis jeg fortsætter med at arbejde hårdt på træningsbanen, fastslår Andreas Christensen.

Se også: Av for en dansker-debut: Kørt over af Dortmund

I næste uge udtages landsholdstruppen til kampene mod Albanien og Armenien, men det 19-årige stortalent har ikke skænket det mange tanker på nuværende tidspunkt.

- Jeg håber naturligvis at være med, men måske skal jeg have lidt flere kampe i benene, før jeg bliver udtaget, fastslår Andreas Christensen, der senest mod Serbien blev skiftet ind i slutfasen af opgøret.

12 kommentarer
Vis kommentarer