Emil Berggreen: Bundesliga-klubber ville have mig

Der var bud efter den danske angriber fra Bundesligaen i sommer, men Eintracht Braunschweig afviste, siger Emil Berggreen

Emil Berggreen nyder stor succes i den næstbedste, tyske række. Det har vakt opsigt blandt Bundesliga-klubber. (Foto: Jens Dresling)
Emil Berggreen nyder stor succes i den næstbedste, tyske række. Det har vakt opsigt blandt Bundesliga-klubber. (Foto: Jens Dresling)

Emil Berggreen kunne være kommet til Bundesligaen i sommer, men måtte affinde sig med at blive i Tysklands næstbedste række hos Eintracht Braunschweig.

2. Bundesliga-klubben afviste nemlig buddene på Berggreen, siger den danske angriber.

Han mener, at han er parat til en ny og større udfordring, men fastslår, at han har det godt i sin nuværende klub.

- Jeg havde muligheden i sommer for at komme op i Bundesligaen, men klubben sagde nej den gang. Jeg ved ikke, om man er parat til at slippe mig, men hvis det er interessant, så håber jeg, at de vil se på det, siger Emil Berggreen til Helsingør Dagblad.

- Jeg føler mig klar til at prøve mig af på endnu højere niveau, og 1. Bundesliga kunne da være spændende, og var der bud fra Premier League, ville jeg da også kigge interesseret på det. Lige nu må jeg forholde mig til, at jeg er Braunschweig-spiller, og det er slet ikke fordi, at jeg er utilfreds med at være i klubben, fortsætter han.

22-årige Berggreen kom til Eintracht Braunschweig i januar 2015 efter et flot efterår i Hobro, og indtil videre er det blevet til 11 mål i 28 kampe for tyskerne.

Tilbage i sommer blev han i flere tyske medier kædet sammen med både Werder Bremen og Hamburger SV.

Se også: Tre danskere blandt verdens 101 største talenter

Bendtner og Kjær kan have spillet deres sidste EM-slutrunde. Ekstra Bladet har set tilbage og vurderet, hvordan det er gået de tidligere stjerner in spe - og hvordan den kommende generation ser ud. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil De spilller i 2020: Her er fremtidens landshold

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere