En kamp tilbage: Så bliver han Bayerns dyreste nogensinde

En klausul i Renato Sanches kontrakt kan gøre ham til den dyreste spiller nogensinde i den tyske megaklub

Det ser ud til, at Benfica kan forberede sig på et transfervindue med fyldte lommer.

Det 19-årige supertalent Renato Sanches kom til Bayern München sidste sommer med et 264 millioner kroner prisskilt om halsen, men nu ser han ud til at blive den dyreste spiller nogensinde i klubbens historie - hvis han bare spiller en kamp mere, før sæsonen slutter.

Den nuværende transferrekord hos den tyske mesterklub lyder på 290 millioner kroner, som de betalte for at trække spanieren Javi Martinez til klubben fra Athletic Bilbao i 2012, efterfulgt af Mario Götze og Arturo Vidal, der begge kostede 282 millioner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Lukrative klausuler kan sende mange millioner i Benficas retning Foto: Martin Meissner/ AP
Lukrative klausuler kan sende mange millioner i Benficas retning Foto: Martin Meissner/ AP

I følge Bild.de så er der en lang række lukrative klausuler i den unge portugisers kontrakt, der i sidste ende kan sende hans pris op på svimlende 590 millioner.

Renato Sanchez har ikke spillet så meget, som det var forventet, han ville efter skiftet til Allianz Arena. Alt i alt har han spillet 24 kampe for klubben i denne sæson - to kampe i pokalturneringen, seks Champions League kampe og 16 kampe i Bundesligaen, hvor han kun er startet inde i fem af disse.

Nu står han på lørdag overfor sin kamp nummer 25, en kamp imod Darmstadt 98, der vil sende hele 35 millioner kroner af sted til hans tidligere klub Benfica. Kampen er uden betydning for Bayern München, der i lørdags sikrede sig det tyske mesterskab med tre kampe igen, da de slog Wolfsburg 6-0.

Glem Dolberg: Han er Ajax' hotteste navn lige nu

Den havde vi luret: Monaco-stjernen erkender åbenlys mangel

Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere