Endnu en dansk målmand skifter til Bundesligaen

Martin Hansen har skrevet kontrakt med FC Ingolstadt, hvor han skal spille i de kommende fire år

Martin Hansen rykker til Bundesligaen. (Foto: Pro Shots)
Martin Hansen rykker til Bundesligaen. (Foto: Pro Shots)

Den danske fodboldmålmand Martin Hansen fortsætter karrieren i den tyske Bundesliga, hvor han i de kommende fire år skal spille for FC Ingolstadt.

Hansen har tidligere i karrieren været på kontrakt i blandt andet Liverpool, Viborg og FC Nordsjælland, men har senest optrådt med stor succes for ADO Den Haag i Holland.

Nu tager han så springet til den noget stærkere tyske liga, hvor han kommer til en klub, der blev nummer 11 i sidste sæson, der var Ingolstadts første i den bedste række.

- Ingolstadt er en ung og fremstormende klub, der havde et fremragende første år i Bundesligaen. Jeg er stolt over at være en del af klubben, og jeg glæder mig til, at jeg snart skal lære alle at kende, siger Martin Hansen til klubbens hjemmeside.

I sin nye klub får han norsk konkurrence, idet Ingolstadt allerede råder over Ørjan Nyland, der har spillet 22 kampe på det norske landshold.

Det var dog Ramazan Özcan, der var førstevalg i klubben i sidste sæson, men han skifter til Bayer Leverkusen, og det har banet vejen for danskeren.

- Martin Hansen er en moderne målmand, der passer godt til vores spillestil. Vi har set ham mange gange og er overbevist om, at han straks vil forstærke holdet, siger Ingolstadts sportsdirektør, den tidligere landsholdsstopper Thomas Linke.

- Vores gode samtaler med Martin har bekræftet os i, at han også menneskeligt passer glimrende ind på holdet. Med vore målmænd, Ørjan Nyland og Martin Hansen, er vi optimalt rustet til Bundesligaen, siger Linke.

Det er anden gang i denne uge, at en dansk målmand har skrevet kontrakt med en bundesligaklub. I torsdags skiftede landsholdsreserven Jonas Lössl til Mainz.

TV: Kan du huske Hansens vanvittige scoring mod PSV i sidste sæson? Gense drømmekassen her:

0 kommentarer
Vis kommentarer