Endnu en rival skifter: Bendtner ser ud til at blive i Wolfsburg

Aaron Hunt forlader den tyske klub Wolfsburg, hvor han har kæmpet med blandt andre Nicklas Bendtner om spilletid

Aaron Hunt på vej væk fra Wolfsburg. Det kan betyde, at Bendtner kommer nærmere spilletid. (Foto: Peter Steffen, AP)
Aaron Hunt på vej væk fra Wolfsburg. Det kan betyde, at Bendtner kommer nærmere spilletid. (Foto: Peter Steffen, AP)

Tyske Wolfsburg har mistet den store stjerne i Kevin de Bruyne, der er skiftet til engelske Manchester City, men klubben er angiveligt på vej med tyske Julian Draxler. Klubben er dog ikke færdig med at agere på transfermarkedet, for Aaron Hunt er på vej ud af folkevognen.

Det bekræfter spillerens agent Gordon Stipic-Wipfler over for tipsbladet.dk.

Aaron Hunt er en offensiv spiller, der dels kan spille som den fremskudte angriber, men som dog fungerer bedst på kanten eller på midtbanen. Med afgangen af Hunt åbner det potentielt set for mere spilletid for Nicklas Bendtner, der dog stadig står bag hollandske Bas Dost og Max Kruse i angrebskøen hos sidste sæsons nummer to.

Det er Hamburger SV, der er ved at sikre sig tyske Aaron Hunt, og med det salg ligner det også, at Nicklas Bendtner bliver i Wolfsburg, hvor hans arbejdsgiver skal spille i Champions League. Selv om Bendtner er andetvalg i angrebet, så kommer der helt sikkert muligheder for at få spilletid med det tætte kampprogram.

- Jeg er på vej til Hamborg for at lukke en få aftalen på plads mellem Aaron Hunt og Hamburger SV, siger Gordon Stipic-Wipfler til tipsbladet.dk.

1 kommentar
Vis kommentarer