Annonce:
Annonce:

Er det Højbjergs chance? Bayern-stjerne skreg af smerte

Phillip Lahm må holde pause i flere måneder, efter Bayern-profilen tirsdag brækkede anklen til træning

Philipp Lahm har brækket anklen og må holde en længere pause. (Foto: AP)
Philipp Lahm har brækket anklen og må holde en længere pause. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Tirsdagens træning i Bayern München måtte afbrydes kort efter klokken 12. Her dannede spillerne på det tyske storhold rundkreds omkring Phillip Lahm, der lå i græsset og skreg af smerte.

'Lort, lort, lort', skulle anføreren have råbt, mens pinslerne stod på, og den tyske verdensmester gemte sit ansigt i hænderne. Det skriver Bild, der var tiil stede på træningsanlægget i Säbener Strasse, da uheldet indtraf.

Den rutinerede midtbanespiller blev straks fragtet væk til undersøgelse, og her blev de bange anelser, der gik på, at spilleren kunne forvente en lang pause, bekræftet af holdets læge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

Bayern-rivaler bekræfter: Højbjerg er interessant

Således skriver Bayern München på sin hjemmeside, at Philip Lahm har brækket sin højre ankel og dermed omgående skal gennemgå en operation.

Annonce:

Skaden betyder, at den 31-årige profil forventes at være ukampdygtig i omkring tre måneder, og han tilslutter sig dermed et større Bayern-lazaret, der i forvejen tæller navne som Javi Martinez, David Alaba Thiago Alcantara.

Fælles for trioen er, at de ligesom Lahm alle optræder på den centrale midtbane, hvorfor dagens uhyggelige udfald gør ekstra ondt på den tyske storklub.

Højbjerg på vej væk: Klar til at tage springet

Med danske øjne kan det dog betyde, at der er en åbning i vente for Pierre Emile Højbjerg, som i den seneste tid ellers ikke har lagt skjul på, at han søger væk fra mestrene i håb om at få mere spilletid.

Den 19-årige dansker tager dog næppe et stort skridt frem i køen, da en anden rival til pladsen, Bastian Schweinsteiger, i sidste uge vendte retur til træning, efter også han havde været ramt af en skade.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: