Fans vilde med Bendtner: Lørdagens bedste Wolfsburg-spiller

I en afstemning i en Wolfsburg-avis får Nicklas Bendtner kontant afregning for lørdagens udligning mod Köln

Bendtner løber mod midterlinien med bolden, efter at han har udlignet til 1-1 mod Köln. Fansene belønner ham med flotte karakterer til trods for, at han spillede under 20 minutter i kampen. (Foto: AP)
Bendtner løber mod midterlinien med bolden, efter at han har udlignet til 1-1 mod Köln. Fansene belønner ham med flotte karakterer til trods for, at han spillede under 20 minutter i kampen. (Foto: AP)

Der var basis for en solid omgang 'Lord, lord, lord' blandt de medrejsende Wolfsburg-fans, og ikke at forglemme på de sociale medier, da Nicklas Bendtner lørdag kom på banen i det 74. minut og 10 minutter senere udlignede til slutresultatet 1-1 i Köln.

A photo posted by Nicklas Bendtner (@bendtner3) on


Lørdagens mål var ikke det sværeste, Bendtner har scoret, den danske landsholdsangriber skulle blot skubbe en ripost i kassen efter en afslutning fra Daniel Caligiuri.

Men det reddede Wolfsburg fra nederlag, og hvis man skal tro fansene, begynder danskeren efterhånden at banke på til startopstillingen.

Se også: Opturen fortsætter: Bendtner-scoring redder Wolfsburg

Bendtner bliver således i læsernes afstemning på wolfsburger-nachrichten.de stemt ind som dagens klart bedste for de hvid/grønne. På en skala fra 1 til 6, hvor 1 er 'Meget god' og 6 er 'utilstrækkelig', scorer Bendtner gennemsnitskarakteren 1,90. Næstbedste karakter får oplæggeren Daniel Caligiuri, men han er langt efter med sine 2,78.

Ringeste karakter scorer Kevin de Bruyne med sløje 5,26, hvilket understreger, at følelser ofte spiller den afgørende rolle i den slags bedømmelser.

Den tidligere Chelsea-spiller har i nogen tid lignet en mand, der er på vej væk fra Wolfsburg, med retning mod Manchester City, hvilket fansene næppe er tilfredse med. Og lørdag brændte De Bruyne en friløber kort før tid - havde han scoret i den situation, var Wolfsburg sluppet fra Köln med alle tre point.

Se også: De Bruyne og agent uenige om fremtiden

Nicklas Bendtner har til trods for en rolle som indskifter fået en fin start på sæsonen. I Super Cuppen mod Bayern München udlignede han til 1-1 i 89. minut, hvorefter han også satte det afgørende spark i kassen i den efterfølgende straffesparkskonkurrence. Derefter garnede han også i pokalkampen mod Stuttgarter Kickers, som blev vundet med 4-1. Foruden selvfølgelig et fornemt oplæg til Yussuf Poulsens 1-0 mål, da Danmark slog Serbien i EM-kvalifikationen.

I Arsenal er nogle fans åbenbart begyndt at drømme om at få Bendtner hjem - eller måske er det fans af andre hold end Arsenal, som ville elske at få Bendtner tilbage til The Gunners. Bendtner kommer i hvert fald på The Daily Telegraphs hjemmeside ind som nummer to i en afstemning om, hvem Arsenal skal købe til angrebet, foran blandt andre Edinson Cavani ...

51 kommentarer
Vis kommentarer