Annonce:
Annonce:

Flot gestus: Bayern hylder uheldig profil

Robert Lewandowski scorede to gange og Thomas Müller en enkelt, da Bayern München udbyggede ligaføringen. Holger Badstuber blev hyldet før og efter kampen

Guardiola støtter Badstuber under søndagens kamp. (Foto: AP)
Guardiola støtter Badstuber under søndagens kamp. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Bayern München stormer mod endnu et tysk mesterskab.

Storklubben vandt søndag 3-1 ude over Augsburg i det sydtyske lokalopgør, det var gæsternes ligasejr nummer 18 i 21 kampe denne sæson.

I den korte bustur hjem til München, kan spillerne glæde sig over, at holdet atter har otte point ned til Dortmund på andenpladsen.

Holdet fik ellers et kæmpe chok til den afsluttende træning lørdag, da den evigt uheldige Holger Badstuber igen blev skadet - denne gang med en brækket ankel.

Spillerne og træner Pep Guardiola viste også deres støtte ved at løbe ind på banen med special-designede trøjer med Badstubers nummer på ryggen.

- Han er lykkedes med at komme tilbage før efter en alvorlig skade, og han gør det også denne gang. Denne sejr dedikerer vi til Holger - vi tror på dig, udtalte Pep Guardiola efter kampen.

Annonce:

- Vi er ved din side. Du kommer tilbage igen, stod der skrevet på trøjerne

Med Mehdi Benatia, Jérôme Boateng, Holger Badstuber, Javier Martinez og Xabi Alonso - alle spillere Josep Guardiola har benyttet i centerforsvaret - ude med skader, var det et yderst offensivt Bayern München-hold, der var sat på banen.

Således bestod kæden med de bageste fire markspillere af Philipp Lahm, Joshua Kimmich, David Alaba og Juan Bernat. Alle fire spillere har Guardiola ofte benyttet på positioner længere fremme ad banen.

Suppleret med en skræmmende offensiv med Arturo Vidal, Arjen Robben, Thomas Müller, Thiago, Douglas Costa og Robert Lewandowski var det svært at se, hvordan Augsburg skulle holde storklubben fra mål.

Det gik da også galt første gang efter et kvarter.

Et fladt indlæg fra Thomas Müller fandt vej til Robert Lewandowski, der drejede en omgang rundt om sig selv og snød en modstander, før han sparkede bolden i mål.

Annonce:

Efter pausen fordoble Lewandowski sin måltotal i kampen på en friløber, og Thomas Müller afgjorde efter 78 minutter reelt kampen med sit 3-0-mål.

I slutminutterne udnyttede Raul Bobadilla passivt boldkiggeri i den uvante Bayern-bagkæde til at reducere til slutresultatet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: