Fodboldstjerner sørger over Wolfsburg-tragedie

Nicklas Bendtners holdkammerat Junior Malanda omkom på tragisk vis lørdag eftermiddag - og den tragedie har ramt flere fodboldspillere

Den hvide Volkswagen Touareg, som Junior Malanda forulykkede i. (Foto: AP)
Den hvide Volkswagen Touareg, som Junior Malanda forulykkede i. (Foto: AP)

Livet kan være ret så uretfærdigt.

Det fik vi endnu et bevis på i dag, da det blot 20-årige Wolfsburg-stortalent Junior Malanda omkom på tragisk vis lørdag eftermiddag, efter at have været slynget ud af en bil på en tysk motorvej.

Tysk fodbold Tragedie: Bendtners holdkammerat omkommet i bilulykke

Den belgiske U21-landsholdsspiller døde på stedet, mens de to andre passagerer i bilen blev hårdt kvæstet, efter at bilen i høj fart skred i glat føre, fløj over autoværnet og smadrede ind i et træ.

20-årige Malanda var regnet som en af de største talenter i Bundesligaen, og flere fodboldstjerne og holdkammerater har været ude og udtrykke deres dybeste sorg over den forfærdelige ulykke.

Nicklas Bendtner og resten af Wolfsburg-truppen skulle efter planen have været på træningslejr i Sydafrika lørdag aften - men i stedet fik de en chokerende nyhed om deres holdkammerats død.

- Ikke bare en stor spiller, men også et fantastisk menneske. Mine tanker og bønner vil altid være med dig og din familie, bror, skriver Bendtner på Instagram.

- Dit venlige hjerte var sjældent og specielt. Du vil altid blive husket.

Gladbachs belgiske midtbanespiller Thorgan Hazard, som er bror til Chelsea-stjernen Eden Hazard, var også sønderknust efter nyheden.

Landsmand Romelu Lukaku med en hjerteskærende besked på Instagram:

- Junior, hvorfor dig, min bror. Min bror, en af mine mest unikke venner. Jeg kan ikke tro, at du ikke er her mere. Tårerne flyder efter jeg hørte de forfærdelige nyheder. Det bliver aldrig det samme for Jordan og mig. Vi har altid været sammen. Junior, jeg troede aldrig, at jeg skulle skrive de her ord - hvil i fred, min ven.

Bundesliga-kollegaen fra Bayern München Mario Götze og schweiziske Shaqiri sørger også over den forfærdelige nyhed.

1 af 2 
2 af 2 Den hvide Volkswagen Touareg, som Junior Malanda forulykkede i. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer