Forgylder teenager: 14-årig får 82 millioner kroner

Tysk teenage-talent bliver forgyldt med ny sponsorkontrakt

Youssoufa Moukoko kan blive en meget velhavende teenager. Foto: Ritzau Scanpix
Youssoufa Moukoko kan blive en meget velhavende teenager. Foto: Ritzau Scanpix

Tyske Youssoufa Moukoko er et talent ud over det sædvanlige.

Teenageren fra Borussia Dortmund er allerede så varmt et navn, at det ikke kun er fodboldklubber, der jagter hans underskrift.

Således har sportstøjsgiganten Nike allerede nu tilbudt knægten svimlende 82,5 millioner danske kroner for en sponsorkontrakt i den helt dyre ende.

Aftalen indebærer, at Youssoufa Moukoko vil modtage 7,5 millioner danske kroner, så snart han sætter sin signatur på aftalen. Efterfølgende kan han hente op mod 75 millioner danske kroner yderligere. Det skriver tyske Bild.

Tyskeren var meget ombejlet allerede som 12-årig, hvor han trænede med Dortmunds U17-hold. Siden har klubber som Paris Saint-Germain og FC Barcelona fulgt nøje med i den unge tyskers fremskridt.

Youssoufa Moukoko er noteret for 76 mål i 49 kampe for Dortmunds U17-hold. I sidste sæson blev han topscorer med 37 mål. Han har flere gange optrådt på det tyske U16-landshold.

Jerome Boateng havde udskiftet fodboldstøvlerne med danseskoene lørdag aften. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bayern-stjerner i vild fest efter drømmekamp

Stadig lunken stemning i det bayerske? Sportsdirektør Karl-Heinz Rummenigge glatter i hvert fald ikke ud. Foto: Ritzau Scanpix Tysk fodbold Ny opsigtsvækkende kommentar efter himmelsk fodboldlektion

Bayern München har vundet hundredvis af fodboldkampe, mens Karl-Heinz Rummenigge  har været direktør i klubben. Senest var det Dortmund, der blev sat til vægs med 5-0 i  weekenden. Foto: Rtizau Scanpix Tysk fodbold Tronskifte i storklub: - Det er tid til at stoppe