Fortsætter på dansk tv: Lander kæmpe aftale om Bundesligaen

Nent forlænger sin Bundesliga sending til 2025

I Bundesligaen finder man blandt andre Erling Braut Håland, der valgte Dortmund over United og har fået en fremragende start. Ekstra Bladets Gisle Thorsen sammenligner ham med 'den gamle Ronaldo'. Producer: Lasse Brøndal

Nordic Entertainment Group, NENT, fortsætter på tv-rettighederne til Bundesligaen frem til 2025. Dermed forlænges aftalen, som indtil nu gjaldt til 2021. Det skriver NENT i en pressemeddelelse.

Selskabet, der blandt andet står bag kanalerne 3+, TV3 Sport og TV3 Max, har også for nyligt sikret sig rettighederne til Premier League indtil 2028.

Men nu udvider man altså også Bundesliga-sendingen. Her vil NENT's kanaler hver sæson vise flere end 300 kampe fra den bedste tyske række.

Samtidig har man nu licens til at vise den tyske supercup, Bundesligaens nedrykningsplayoff-kampe, og 2. Bundesligaen.

Artiklen fortsætter under billedet..

Der er rigelig med mulighed for at se Yussuf Poulsen og de andre danske profiler i Bundesligaen i aktion fremover. Foto: Ronny Hartmann / Ritzau Scanpix.
Der er rigelig med mulighed for at se Yussuf Poulsen og de andre danske profiler i Bundesligaen i aktion fremover. Foto: Ronny Hartmann / Ritzau Scanpix.

NENT fokuserer på at levere tv til de nordiske lande, og med stjerner som Erling Braut Haaland, Emil Forsberg, Yussuf Poulsen, Lukas Hradechy, Thomas Delaney og Oscar Wendt er Norden fint repræsenteret i den tyske liga.

- Bundesligaen er en af Europas bedste og mest spændende ligaer og har en enorm interesse set fra et nordisk perspektiv. Denne langvarige aftale betyder, at fansene kan se mange af regionens største talenter hver uge på Viaplay, inklusiv Erling Braut Haaland - den første teenager i ligaens historie, der scorer syv mål i kun tre Bundesliga-kampe.

- NENT Group er Nordens førende streamingtjeneste, og bredden i vores fodbolddækning er simpelthen i en liga for sig, siger Kim Mikkelsen, chef for NENT's sportsafdeling.

Tøffe svinger hammeren: - Jeg er målløs!

Premier League-stjerne i corona-shitstorm: - Undskyld!

Vildt vejr truer: Aflyser alt

Ståles store hovedbrud