Frygtede brækket ben til Dortmund-stjerne

Jürgen Klopp frygtede, at Marco Reus havde brækket benet, da superstjernen måtte bæres fra banen efter 20 minutters spil i pokalkampen mod Dynamo Dresden

Marco Reus i græsset. (Foto: AP)
Marco Reus i græsset. (Foto: AP)

Borussia Dortmund spillede sig tirsdag aften i kvartfinalen i den tyske DFB pokaturnering, da Jürgen Klopps mandskab hentede en 2-0-sejr over Dynamo Dresden.

Men kampen blev - især fra Jürgen Klopps side - præget af nervøsitet for den tyske superstjerne, Marco Reus, som var blevet båret fra banen efter bare 20 minutters spil med hvad Klopp troede var et brækket ben.

Helt så slemt ser det dog ikke ud til at være. Undersøgelser peger nemlig på, at det kun er et slag omkring knæet, men Marco Reus skal gennem flere undersøgelser, før lægernes endelige dom er klar.

- Hvis det virkelig bare er et slag, som Marco har fået, så har det været en god aften, siger Jürgen Klopp til Sky.

Se også: Dortmund-stjerne må hjælpes fra banen i pokalsejr

- Jeg virkede meget vred, fordi alle kiggede på mig som om, Marco Reus havde brækket benet. Jeg er en simpel person, og hvis alle kigger på mig, som om hans ben er brækket, så tror jeg på, det er brækket. Jeg håber at jeg næste gang vil få det at vide noget før, når det bare er et slag.

Jürgen Klopp er dog langt fra tilfreds med situationen, som endte med en skade til Marco Reus, ligesom han peger på andre situtioner, som også gik ustraffet forbi dommerens næse.

Se også: Rekord på rekord: Så vild er Bendtners konkurrent

- Jeg har sagt det her før - man gør ikke den slags på en fodboldbane. Bolden var langt væk og Reus ville forbi Erdmenn, men han giver Reus et knæ ind i låret. Det var helt unødvendigt.

- Der var en lignende situation med Hefele, som gav Immobile en albue, som skabte en flænge. Det blev heller ikke straffet. Men hvis Marco Reus kun har fået et slag, så kan vi være glade for det, når alt kommer til alt, lyder det fra Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp er kendt for sit temperament. Han var ikke i godt humør tirsdag aften, da Reus blev skadet. (Foto: AP)
Jürgen Klopp er kendt for sit temperament. Han var ikke i godt humør tirsdag aften, da Reus blev skadet. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere