Fuld Bundesliga-spiller i voldsomt uheld: Sådan ville han snyde politiet

Ung HSV-spilleren Vasilije Janjicic kørte torsdag spritkørsel med 160 km i timen uden kørekort og var skyd i kæmpe sammenstød

HSV's 19 årige schweizer Vasilije Janjicic var natten til torsdag årsag til et massesammenstød i Elbtunnellen (Foto: All Over Press)
HSV's 19 årige schweizer Vasilije Janjicic var natten til torsdag årsag til et massesammenstød i Elbtunnellen (Foto: All Over Press)

En ung Hamburger SV-spiller har dummet sig totalt.

Den unge schweiziske midtbanespiller Vasilije Janjicic havnede torsdag på forsiderne i Tyskland og Schweiz efter at have kørt spirituskørsel uden kørekort og være skyld i et kæmpe sammenstød i Elbtunnel med flere biler involveret.

Bagefter forsøgte han at lyve overfor politiet.

Hæderkronede Hamburger SV har, oveni et truende farvel til Bundesligaen efter 55 års uafbrudt deltagelse, fået smidt en yderst pinlig sag på bordet.

Den 19 årige Vasiliji Janjicic, der så sent som lørdag sad på bænken i 1-2 nederlaget til Bayer Leverkusen, kørte natten til torsdag galt i en pæn stor brandert, da han med 160 km i timen ville skifte bane i Elbtunnel.

Resultatet blev, at HSV-talentet uden kørekort var årsag til en kæmpe sammenstød. Han fik efterfølgende målt en promille på 0,64.

Forinden havde schweizeren forsøgte at skjule sin identitet ved at give politiet sin tvillingbroders personlige data.

Efter at have sovet branderten ud og vågnet med i hvert fald moralske tømmermænd har den unge schweizer ikke kun stået skoleret for Hamburger SV's ledelse.

Vasiliji Janicic har hurtigt været ude for at undskylde sin dumhed overfor holdkammerater, ledelse, fans og andre, der støtter den nedrykningstruede storklub.

Sportschef Jens Todt har gjort ham det klart, at der vil komme en eller anden form straf og bøde fra myndighederne, hvorefter HSV vil tage stilling til, hvordan klubben til straffe ham yderligere.

- Jeg har hæftet mig ved, at der ikke er sket personskade, er sportschefen citeret for.

- Der er tale om en ung mand, der skal lære af sine fejl.

Sportschefen har meget andet at at tænke på i forvejen.

Lørdag kan Hamburger SV ikke tåle et nederlag i lørdagens udekamp mod Thomas Delaneys Werder Bremen, som heller ikke har reddet sig endnu en sæson i Bundesligaen.

Så der er tale om en seks-points kamp mellem naboer.

Det er kun i nødstilfælde, at Vasiliji Janicic bruges.Trods halvanden år i klubben er han indtil noteret for seks kampe.

Premier League Rooney taler første gang efter skandalen: Jeg svigtede børnene

Michael Phelps uddyber de store psykiske problemer, han led af i sin aktive karriere. Foto: AP Svømning Verdens mest vindende OL-atlet: 'Godt jeg ikke begik selvmord'

Den er ikke for god, Sinclair.... Foto: All Over Press Premier League Eks-landsholdspiller dømt: Tissede i politibil efter racistisk angreb

1 af 3 Nicklas Bendtner har også spritkørsel på cv'et
2 af 3 Hamburger SV har lørdag møde Thomas Delanays Werder Bremen (Foto: All Over Press)
3 af 3 HSV's 19 årige schweizer Vasilije Janjicic var natten til torsdag årsag til et massesammenstød i Elbtunnellen (Foto: All Over Press)
16 kommentarer
Vis kommentarer