Fyrer træneren efter røvfuld - legende genansat

Domenico Tedesco er ikke længere træner i Schalke 04, der har tabt de seneste fem kampe på stribe

Studie: Champions League nedtakt efter City slog Schalke ud og Juventus slog Atletico ud. Producer: Kristian Hansen

Tirsdagens 0-7-nederlag til Manchester City i Champions League blev Domenico Tedescos sidste opgave som træner for Schalke 04.

Ruhr-klubben meddeler på sin hjemmeside, at man har valgt at fritstille den unge træner, der i sidste sæson førte Schalke til en andenplads i Bundesligaen.

- Vi kan dog ikke se bort fra, at udviklingen i denne sæson alt i alt har været negativ, siger Schalkes sportslige leder, Jochen Schneider.

Afklapsningen mod Manchester City var Schalkes femte nederlag i træk, og i det hele taget har Tedesco haft svært ved at få sine tropper op i samme omdrejninger som i sidste sæson.

I Bundesligaen er klubben helt nede som nummer 14 og kun fire point fra den 16.-plads, der efter sidste spillerunde medfører playoffkampe mod et hold fra den næstbedste række om at undgå nedrykning.

33-årige Tedesco kom til Schalke i november 2017. Forinden havde han et kort, men succesfuldt ophold i Erzgebirge Aue.

I nødens stund har klubledelsen henvendt sig til et særdeles velkendt træneransigt i form af veteranen Huub Stevens.

Stevens har to gange tidligere været træner i klubben, blandt andet i 2001, da Schalke med Ebbe Sand som topscorer var tæt på at vinde det tyske mesterskab.

Den 65-årige hollænder overtager holdet på midlertidig basis sammen med den mangeårige Schalke-spiller Michael Büskens. Duoen står foreløbig i spidsen for holdet i lørdagens møde med RB Leipzig.

Ebbe Sand og Rudi Assauer til den store præsentation.
Foto: Ernst Van der Norde Tysk fodbold Sand om afdød manager: Han kaldte mig svigersøn

Andrea Pirlo er bare én topscorer fra et U21-EM, der har fået stor succes på klubplan. Foto: AP/Alessandro Di Marco Intl. fodbold Fra Pirlo til Brøndby-flop: Sådan gik det EM-topscorerne

Stor succes på banen, men uden for græsset har Brøndbys nye sportsdirektør været ramt af kræft, mens drømmevillaen blev solgt på grund af sønnens sjældne sygdom. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fra syg søn og testikelkræft til kæmpe-job i Brøndby

Per Bjerregaard har været i Brøndby i mange dekader, og der bliver derfor ikke skortet på anekdoterne, når han får lov at tale om sin tid på Vestegnen. (Foto: Tycho Gregers) Sport og Spil Bjerregaard: Her er min ultimative Brøndby-startellever

- Der er ingen, der forventer, at Nicklas Bendtner bliver stamspiller i Wolfsburg, mener, Bjarne Goldbæk. Foto: Polfoto Sport og Spil Den danske invasion i Bundesligaen

3 kommentarer
Vis kommentarer