Grim skade til tysk profil: EM er i fare

Niklas Süle rev sit korsbånd over lørdag. Det er tvivlsomt, om han når at blive klar til sommerens EM

Skaden til Niklas Süle er som frygtet en korsbåndsskade. Foto: MICHAEL DALDER/Ritzau Scanpix
Skaden til Niklas Süle er som frygtet en korsbåndsskade. Foto: MICHAEL DALDER/Ritzau Scanpix

Lørdagens 2-2-kamp på udebane mod Augsburg blev særdeles kostbar i mere end pointmæssig forstand for storklubben Bayern München.

Mesterholdets centrale forsvarsspiller Niklas Süle måtte udgå tidligt i kampen, og søndag kan klubben så meddele, at der er tale om en langvarig skade. Süle har overrevet korsbåndet i sit venstre knæ og skal opereres omgående.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er et hårdt slag for Niklas Süle og Bayern. Forsvarsspilleren har revet sit forrest korsbånd i venstre knæ over i udebanekampen mod Augsburg.

- Det er resultatet af en omfattende undersøgelse foretaget af klublæge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Süle skal opereres denne søndag, skriver klubben.

Artiklen fortsætter under billederne

Süle i kamp på Brøndby Stadion mod Danmark i 2017. Foto: Jens Dresling
Süle i kamp på Brøndby Stadion mod Danmark i 2017. Foto: Jens Dresling

Süle hjælpes af banen. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix
Süle hjælpes af banen. Foto: Michael Dalder/Ritzau Scanpix
 

Skaden er ikke bare skidt nyt for Bayern München, men også for det tyske landshold og landstræner Joachim Löw.

Den store forsvarsklippe kan risikere at måtte vente til næste sæson, før han er kampklar. Er det tilfældet, går han glip af næste års EM-slutrunde, som Tyskland med stor sandsynlighed kvalificerer sig til.

24-årige Süle har fået fuld spilletid i samtlige landskampe det seneste år, og han har spillet 24 landskampe for Tyskland gennem sin karriere.

Forsvarsspilleren rev korsbåndet over i samme knæ tilbage i 2014, da han spillede for Hoffenheim.

Zlatan Ibrahimovic har flirtet med italienske Napoli og måske allerede haft Carlo Ancelotti i røret. Foto: KIRBY LEE/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Stjernetræner efter flirt: - Jeg ringer til Zlatan

Wayne Rooney tabte 1-5 i sin sidste kamp i USA. Foto: Gerry Angus/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Eventyr ender i fuser: Rooney færdig

YouSee kan ende med at spolere fodboldfesten for en stor del af danskerne. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Sport og Spil 1,2 mio. danskere mister tv-sport: Sådan får du det billigst

0 kommentarer
Vis kommentarer