Grønkjær om Bendtner-straf: Hysterisk og velkendt

TV3 Sports fodboldekspert Jesper Grønkjær mener, at Wolfsburgs straf til Bendtner var hård - men den tidligere topspiller understreger, at straffen er velkendt. Og han har oplevet det på egen krop

Nicklas Bendtner er endnu engang havnet på forsiderne for noget, som ikke er særlig positivt for hans fodboldkarriere.

Den danske angriber skulle have startet inde i søndagens topkamp mod Schalke, men den chance forpurrede den 27-årige landsholdsspiller, da han kom en time for sent til den afsluttende træning om lørdagen.

Wolfsburg straffede Bendtner med at smide ham helt ud af truppen, og derfor måtte danskeren se hele kampen fra tribunen i stedet for.

Det er ikke første gang, at en spiller bliver straffet for at misse tiden - og heller ikke sidste gang.

Bendtner havde en gylden chance for spilletid i Wolfsburg-angrebet søndag men kvajede sig lørdag. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Tysk fodbold - 20. apr. 2015 - kl. 06:14 Bendtner beklager efter ny brøler: Alle kan lave fejl

Det fortalte TV3's fodboldekspert Jesper Grønkjær i programmet 'Onside' søndag aften. En hysterisk straf, hvis man spørger den tidligere profil - men også en forventet én af slagsen.

- Jo, det er hysterisk, men det er velkendt og ikke bare noget, der kun sker i Wolfsburg. Sådan var det også for 20-30 år siden. Det er en måde på, hvor man siger, at vi har nogle klare regler, sagde Jesper Grønkjær.

- Umiddelbart lyder det som en lille forseelse, for det er en hård konsekvens, som ikke ville ske ude på arbejdsmarkedet. Men i fodbold opererer man med stor, stor disciplin - og så skal man huske på, at det er en spiller, der ikke har så lang snor.

Nicklas Bendtner kom én time for sent til lørdagens træning og røg derfor helt uden for truppen til søndagens kamp mod Schlake 04. (Foto: AP) Tysk fodbold - 20. apr. 2015 - kl. 12:20 Derfor kom Bendtner for sent

Torskedumt, Bendtner! Sådan lyder vurderingen fra Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen

Per Frimann, som også agerer som ekspert på TV3 Sport, var enig med Grønkjær.

-Jeg vil sige, at personligt synes jeg, at det er noget hysterisk, at man ikke må komme med, bare fordi man kommer for sent en gang. Det synes jeg simpelthen er for meget. Men især i Tyskland er man kendt for, at disciplinen skal overholdes - og så bliver man straffet, sagde Frimann.

Jesper Grønkjær oplevede selv at blive straffet, efter han kom for sent til en træning i Holland.

- Jeg prøvede akkurat det samme som Bendtner - jeg kom for sent i Ajax Amsterdam i min første tid i klubben, og så havde jeg tre dage med andetholdet som straf.

- Men folk ryster på hovedet af Bendtner og tænker 'Åh nej, ikke igen' på grund af hans historik. Det er irriterende for Bendtner, fordi han ikke har den succes - og nu var chancen der for at komme i gang.

Se hele indslaget med de to eksperter, hvor de også kommer ind på, hvor stor chancen er for, at Bendtner skifter til FC København efter denne episode.

 

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere