Guardiola: Jeg er ikke verdens bedste

Pep Guardiola ser ikke sig selv som verdens bedste træner, mens han ser frem mod en vital periode i Bayern München

Bayerns træner anser ikke sig selv som nummer et. (Foto: AP)
Bayerns træner anser ikke sig selv som nummer et. (Foto: AP)

FC Bayern München har haft stor succes i denne sæson. Klubben fører Bundesligaen med ti points ned til Wolfsburg, mens Pep Guardiola´s mandskab er blandt favoritterne til Champions League-trofæet. En vital periode er dog i vente for mandskabet fra det sydtyske, hvor meget kan tabes i en tæt periode.

Se også: TV: Pep måber da Messi ydmyger Milner

Det vurderer træner Pep Guardiola, der anser april og maj som værende de vigtigste siden hans ankomst i Bayern. Trods stor succes med Bundesliga-klubben ser Guardiola desuden ikke sig selv som en stor profil:

- Jeg er ikke den bedste træner i verden. Jeg er blot her for at hjælpe spillerne, og jeg er meget motiveret. Jeg føler for alvor, at spillerne stoler på mig samt omvendt. Jeg går lige nu igennem den mest vanskelige periode, der har været, siden jeg ankom til klubben.

Se også: Mourinho: Hvilke trænere er på mit niveau?

- De næste måneder bliver en enorm udfordring for mig. Især april bliver helt afgørende, hvor spillerne må forstå, at endnu mere er på spil. Vinder vi ikke, kan vi kun takke os selv for manglende succes, siger Pep Guardiola på et pressemøde fredag.

FC Bayern München skal blandt andet deltage i et vitalt opgør lørdag, når rivalerne fra Borussia Dortmund venter på udebane. Lørdagens værter kæmper efter en hård sæson for at nå toppen i Bundesligaen.

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere