Guardiola undskylder over for pressede kolleger

Pep Guardiola undskylder for sin udmelding om at ville træne i England, hvis det har presset udsatte kolleger

Josep Guardiola har ikke haft til hensigt at presse kolleger fra Premier League med sine udtalelser om, at han vil til England. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Josep Guardiola har ikke haft til hensigt at presse kolleger fra Premier League med sine udtalelser om, at han vil til England. (Foto: AP/Matthias Schrader)

For nylig meldte Bayern Münchens cheftræner, Pep Guardiola, ud, at han stopper i den sydtyske klub til sommer, fordi han agter at blive manager i Premier League.

Den sidste del af den kommentar er ikke faldet i god jord overalt i England.

Eksempelvis har den tidligere engelske angrebsstjerne Alan Shearer kritiseret Guardiola, da Shearer mener, det er ukollegialt af spanieren, når han ikke siger, hvilken klub han skal til.

Se også: Guardiola afslører: Her er min næste destination

Ifølge Shearer vil flere managere føle sig presset. Det gælder især dem i Manchester United, Manchester City og Arsenal, som er blandt de klubber, der har økonomi til at ansætte Guardiola.

Den kritik får nu Bayern-træneren til at undskylde, hvis han utilsigtet har lagt pres på nogen.

- Normalt i min karriere som træner og som spiller har jeg stor respekt for mine kolleger, så jeg er ked af det. Det var slet ikke min intention, siger Guardiola ifølge AFP fra Bayern Münchens træningslejr i Qatar.

Se også: Afslører Guardiola: Sådan er hans succes-opskrift

Da han meldte sit ønske om at skifte til England ud, sagde han samtidig:

- Jeg har adskillige tilbud fra England, men jeg har ikke underskrevet noget endnu. Når jeg har fundet en ny klub, skal alle nok få det at vide.

På rygteplan skulle stenrige Manchester City være med helt fremme i kapløbet om Pep Guardiolas underskrift. Men også Chelsea og Manchester United dukker jævnligt op i rygtestrømmen.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere