Guardiola: Vi mistede kontrollen

En tremålssejr til Bayern München var ikke nok til at gøre Pep Guardiola helt tilfreds. Undervejs mod FC Köln mistede de grebet om kampen

Bayerrn Münchens træner, Pep Guardiola, var, trods en 4-1 sejr over Köln, ikke helt tilfreds med spillernes præstation. (Foto: AP)
Bayerrn Münchens træner, Pep Guardiola, var, trods en 4-1 sejr over Köln, ikke helt tilfreds med spillernes præstation. (Foto: AP)

Trods en stor 4-1-sejr over FC Köln fredag var Pep Guardiola ikke overlykkelig.

Det tyske førerhold kom planmæssigt foran 2-0 ved Bastian Schweinsteiger og Franck Ribery, men efter Kölns reducering til 2-1 måtte Manuel Neuer hive flere store redninger frem, for at Bayern München ikke skulle miste føringen.

Bayern-spillerne er helt suveræne for tiden med 20 mål i de seneste fire kampe. (Foto: AP/Kerstin Joensson) Tysk fodbold Bayern knuser Köln i ny målfest

I stedet kunne Arjen Robben og Robert Lewandowski lukke kampen i anden halvleg, men den manglende koncentration er farlig, mener Guardiola.

- Vi startede rigtig godt, men vi mistede kontrollen efter lidt tid. Da Arjen gjorde det til 3-1, var det en helt anden kamp igen. Vi genskabte vores dominans, men vi vandt, fordi Manuel Neuer lavede to ubegribelige redninger.

Franck Ribery var en af de mange offensive kræfter hos Bayern München, der ikke fik spillet til at fungere tirsdag aften. (Foto: AP) Champions League Fra 8-0 til 0-0: Bayern erkender offensivt svigt

- Vi slog det næstbedste udehold i ligaen og scorede fire mål, hvilket er meget, meget svært mod sådan en modstander, sagde Guardiola efter kampen ifølge goal.com.

Resultater af tirsdagens 1/8-finaler i Champions League

Paris SG-Chelsea 1-1 (0-1).
0-1 Branislav Ivanovic (36. minut). 1-1 Edinson Cavani (54. minut).
Tilskuere: 46.200.

Shakhtar Donetsk-Bayern München 0-0.
Udvisning: Xabi Alonso, Bayern München (65.)
Tilskuere: 34.000.

1 kommentar
Vis kommentarer