Guardiola vinder magtkamp: Bayern takker legende efter afsked

Dramaet i Bayern München kulminerer, efter Bayern-ledelsen accepterer Dr. Müller-Wohlfahrts ønske om at forlade klubben

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Bayern Münchens nederlag til FC Porto bliver en omkostelig affære i mere end bare sportslig forstand. Også på mandskabssiden vil blamagen i Portugal sætte sig sine spor.

Ledelsen i storklubben har nu bekendtgjort, at frontfiguren for den medicinske stab er fortid hos de regerende mestre i Bundesligaen. I en pressemeddelelse oplyser Bayern München således, at klubbens cheflæge Dr, Hans-Wilhem Müller-Wohlfahrt er blevet løst fra sine opgaver.

- FC Bayern München har med beklagelse noteret sig klublæge Dr, Müller-Wohlfahrt beslutning om at frasige sig sine opgaver i klubben med omgående varsel, lyder det fra officiel side.

- Specielt Dr, Müller-Wohlfahr, men også hans team, har gjort et utroligt stykke for klubben og dens spillere i løbet af de forgangne år. Det vil vi gerne sige oprigtig tak for.

Se også: TV: Kæmpe Bayern-krise: Denne Guardiola-hån blev for meget
En intern krig mellem manager Pep Guardiola og lægestaben i den tyske storklub kulminerede, da Müller-Wohlfahrt fik nok, efter det i kølvandet på nederlaget til Porto blevet hentydet, at han bar en del af ansvaret for, at Bayern fortsat er ramt af så mange afbud grundet skader.

Den 72-årige klub-legende, der har haft sin gang på Säbener Strasse i 38 år, bekendtgjorde herefter, at han havde i sinde at tage sin afsked.

- Efter Champions League-kampen mellem Bayern München og FC Porto blev vi fra den medicinske afdeling af uforklarlige grunde gjort ansvarlige for nederlaget. Tillidsbåndet er blevet permanent beskadiget, fortalte den mangeårige holdlæge i en pressemeddelelse.

Se også: Drama i Bayern: Lægestaben stopper i protest

Indtil fredag formiddag havde Bayern dog ikke ønsket at kommentere alvoren i den trussel, men siden har man altså endegyldigt bekræftet, at Müller-Wohlfahrt ikke længere skal stå for behandlingen af klubbens spillere.

Bundesligaens førerhold afholdt klokken 12 et pressemøde, som var programsat i forbindelse med lørdagens kamp mod Hoffenheim, men ved denne lejlighed frabad Bayern sig at svare på spørgsmål vedrørende Müller-Wohlfahrts dramatiske afsked.

42 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere