Håb for landsholdet: Godt Bendtner-nyt før Sverige-brag

Nicklas Bendtner er kommet tættere på spilletid frem mod de afgørende playoff-kampe mod Sverige i næste måned, selv om han ikke kom på banen i tirsdagens pokalnederlag

Morten Olsen kan glæde sig over, at Nicklas Bendtner er kommet tættere på spilletid op til Sverige-kampene i november. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen kan glæde sig over, at Nicklas Bendtner er kommet tættere på spilletid op til Sverige-kampene i november. (Foto: Lars Poulsen)

Morten Olsen har med sikkerhed ikke fulgt Wolfsburgs seneste kampe med stor begejstring.

Danmarks førsteangriber Nicklas Bendtner har nemlig ikke spillet mange minutter den seneste måned, og det må bekymre den danske landstræner med henblik på EM-playoff-kampene mod Sverige i midten af november.

Bendtner har slet ikke været med i truppen i tre af de fire seneste Wolfsburg-kampe, og han blev kun udtaget til opgøret mod Bayern München tirsdag aften, da angrebskollegaen Max Kruse blev skadet i timerne op til.

Den 27-årige dansker måtte dog se hele kampen imod de suveræne sydtyskere fra bænken, der vandt 3-1 på imponerende vis, men chancen for spilletid er blev større med Kruses muskelskade.

TV: Gense et skræmmende Bayern-hold give Wolfsburg tæsk

Wolfsburgs nyindkøbte angriber er ude i de næste ti dage, og dermed kan Bendtner og Olsen håbe på, at træner Dieter Hecking giver danskeren nogle minutter på banen i de tre næste opgør forud for de afgørende landskampe mod svenskerne.

Bendtner har været frasorteret på grund af den store konkurrence i truppen, og Hecking udtalte i sidste uge, at han ikke havde problemer med danskerens træningsindsats.

- Det er et sportsligt valg. Bendtner træner fint som alle andre spillere, og han har også dårlige dage. Jeg har ikke nogen problemer med ham, sagde Hecking om danskerens manglende plads i truppen.

Danskerens tre direkte konkurrenter Bas Dost og Max Kruse har leveret på højt niveau i denne sæson, og derfor har Bendnter haft svært ved slå til hos de forsvarende tyske mestre.

Se også: Wolfsburg-træner: Bendtner har bedt om samtale

Se også: Bendtners mareridt fortsætter - på tribunen igen i weekenden

Hollænderen Bas Dost spillede også hele kampen som frontangriber mod Bayern, mens kantspilleren André Schürrle kom ind, da der skulle satses i den sidste halve time. Schürrle scorede i slutminutterne til 1-3.

- Vi har rigeligt med spillere, der kan tage over, siger Wolfsburg-træner Dieter Hecking til Kicker uden at nævne Bendtners navn.

Wolfsburgs næste tre kampe, der altså bliver uden Kruse, er mod Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven og Mainz.

35 kommentarer
Vis kommentarer