Håbefuld Bendtner stadig fanget i Wolfsburg efter krisemøde

Wolfsburg og Nicklas Bendtner er begge interesserede i en skilsmisse, men de to parter har stadig papir på hinanden efter et møde onsdag mellem ledelsen og danskerens repræsentanter

Her kan du høre om baggrunden for, at Nicklas Bendtner er havnet i Wolfsburg-krise

Nicklas Bendtner er en færdig mand i Wolfsburg - det står bare ikke sort på hvidt.

Det kan det dog komme til at gøre meget snart. Onsdag kunne det tyske fodboldmagasin Kicker informere om, at danskerens agent og mellemmand, Ivan Marko Benes, var taget til Folkevogns-byen for at mødes med ledelsen i klubben.

Hovedtemaet var naturligvis angriberens problematiske situation i Bundesliga-klubben, hvor den 28-årige landsholdsspiller de seneste to uger har trænet alene og isoleret fra resten af truppen, efter Bendtner på ny dummede sig, da han kom en time for sent til træning.

Ifølge Kicker diskuterede de to parter en mulig annullering af danskerens kontrakt, der ellers løber frem til sommeren 2017.

- Vi snakkede sammen, og vi taler måske videre torsdag. Vi har en situation, som ikke er holdbar, og som ikke kan vare ved, sagde Klaus Allofs.

Træner Dieter Hecking har valgt at se helt bort fra Nicklas Bendtner. (Foto: Lars Poulsen)
Træner Dieter Hecking har valgt at se helt bort fra Nicklas Bendtner. (Foto: Lars Poulsen)
 

Det blev dog ikke til et nyt møde torsdag mellem Wolfsburg-ledelsen og Bendtners repræsentanter, der udover mellemmand Ivan Marko Benes, også tæller Henrik Risom og Ivan Benes, der begge sad ved det runde bord med Allofs onsdag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er danskerens rådgivere rejst tilbage til Danmark uden at finde en løsning på problemet. Det ventes dog, at parterne snart skal mødes igen for at diskutere og forhandle en fratrædelses-ordning, der vil frigøre Bendtner fra Wolfsburg en gang for alle.

Hovedpersonen krydser da også fingre for en afklaring.

- Jeg håber, at vi kan løse problemet, siger Bendtner til Bild.

Danskeren, der menes at tjene omkring 22 millioner kroner årligt i Wolfsburg, kom transferfrit til den tyske klub i sommeren 2014.

Wolfsburg møder i næste uge Real Madrid i den første kamp af to i kvartfinalen i Champions League. Det opgør vil Nicklas Bendtner med stor sandsynlighed følge med i fra sofaen i sit hjem.

10 år med Nicklas Bendtner - Få et overblik over hans karriere her

Wolfsburg-festen er i den grad feset ud for Lord Bendtner. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold - 30. mar. 2016 - kl. 21:37 Bendtner-agent i Tyskland: Ophæves kontrakten nu?

Bendtners mange møgsager i Wolfsburg

Her er et overblik over episoderne, hvor Bendtner har skabt problemer for sig selv i den tyske klub.

* November 2014

Wolfsburg-træner Dieter Hecking fortæller til tyske medier, at han har haft en samtale med Nicklas Bendtner omkring danskerens attitude og indstilling til træning, som Hecking ikke er tilfreds med. Det er årsagen til, at Bendtner i flere kampe ikke har været udtaget til holdet.

* April 2015

Nicklas Bendtner kommer en time for sent til træning i Wolfsburg og bliver smidt af holdet til weekendens kamp mod Schalke 04 som straf.

* Maj 2015

Den samlede Wolfsburg-trup skal til et fanarrangement, hvor der skal skrives autografer, tages billeder og gives igen til de fans, der hver weekend bakker holdet op. Nicklas Bendtner melder som den eneste afbud, da han har hovedpine. Samme aften som fanarrangementet foregår, bliver Bendtner ifølge Kicker dog spottet på en restaurant sammen med nogle venner.

* Juli 2015

Cheftræner Dieter Hecking er så utilfreds med Nicklas Bendtners form og arbejdsindsats, at danskeren i flere dage bliver sat til at træne konditionstræning på egen hånd, mens resten af truppen træner sammen.

* Februar 2016

Mens resten af truppen rejser til udekamp i Champions League, poster vragede Nicklas Bendtner et billede på Instagram af sig selv og en stor Mercedes med teksten "På vej til endnu en session". I Wolfsburg er Volkswagen storsponsor og den absolut største bidragyder, hvorfor alle ansatte skal køre i Volkswagen-biler, når de optræder i klubregi. Andre bilmærker bliver ganske enkelt ikke lukket ind på træningsanlægget. Derfor var Wolfsburg-ledelsen alt andet end tilfreds med Bendtners Mercedes-billede. Sportsdirektør Klaus Allofs siger, at billedet kommer til at koste Bendtner penge.

* Marts 2016

Nicklas Bendtner kommer 45 minutter for sent til en morgentræning i en periode, hvor han i forvejen er langt fra spilletid, da han slet ikke er en del af Wolfsburg-truppen til kampene. Han bliver udelukket fra resten af morgentræningen og bliver sat til at løbe for sig selv til eftermiddagstræningen. Ifølge tyske medier er Bendtners agent Ivan Marko Benes rejst til Wolfsburg for at snakke med sportsdirektør Klaus Allofs. Allofs siger på et pressemøde, at sagen bliver klaret internt, men at den får konsekvenser.

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere