Hamburg ansætter fjerde træner i denne sæson

I forsøget på at kæmpe sig væk fra sidstepladsen satser HSV på William Kvists træner fra Stuttgart-tiden Bruno Labbadia - det er klubbens fjerde træner siden sommer

Labbadia skal forsøge at redde HSV fra nedrykning. (Foto: AP)
Labbadia skal forsøge at redde HSV fra nedrykning. (Foto: AP)

Hamburger SV satser på en gammel kending i bestræbelserne på at redde sig en ny sæson i Bundesligaen.

Den nordtyske klub oplyser onsdag, at man har indgået en aftale med Bruno Labbadia, der også var træner i klubben for fem år siden.

49-årige Labbadia, som også har en fortid som angriber i HSV, tager over efter Josef Zinnbauer, der blev fyret i marts. I mellemtiden har sportsdirektør Peter Knäbel siddet på trænerbænken - og hvis det ikke skal være løgn, har en fjerde træner også været involveret denne sæson, da Mirko Slomka startede på bænken ved Bundesliga-starten.

Tysk fodbold - 13. apr. 2015 - kl. 12:53 Kaos i tysk storklub: Profiler i regulært slagsmål

- I Bruno Labbadia får vi en stærk træner, der har erfaring med at kæmpe i bundstriden, siger formand Dietmar Beiersdorfer.

Bruno Labbadia har indgået en aftale af 15 måneders varighed. Den mulige redningsmand i HSV var senest træner i Stuttgart, hvor han blandt andet har trænet danske William Kvist. Labbadia blev fyret i Stuttgart i 2013.

HSV indtager sidstepladsen i Bundesligaen. Med seks spillerunder tilbage af sæsonen har nordtyskerne fire point op til Hannover 96 og Freiburg over nedrykningsstregen.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere