Hamburger SV i dyb krise efter ny ydmygelse

Et trænerskifte hjalp ikke kriseramte HSV, der lørdag eftermiddag tabte med hele 0-4 i Leverkusen

Selv om Johan Djourou her er ovenpå Leverkusens Stefan Kiessling, så endte HSV-spillerne nederst i opgøret mod Leverkusen. (Foto: AP/Caroline Seidel)
Selv om Johan Djourou her er ovenpå Leverkusens Stefan Kiessling, så endte HSV-spillerne nederst i opgøret mod Leverkusen. (Foto: AP/Caroline Seidel)

De mørke skyer trækker sig sammen over den tyske traditionsklub Hamburger SV, efter at den nye træner Peter Knäbels debutkamp endte med et ydmygende 0-4-nederlag til Bayer Leverkusen lørdag eftermiddag.

Dermed fik HSV-ledelsen ikke den håbede chokeffekt efter fyringen af Joe Zinnbauer, og også under Knäbel ligner HSV et mandskab, der tigger om at rykke ned.

Holdet har ikke scoret i de seneste fire kampe og er uden sejr i to måneder. I den nuværende forfatning er det svært at se HSV rykke væk fra bundregionerne.

Se også: Pierre-Emile Højbjerg i kamp mod uret

Stopperen Johan Djourou illustrerede problemerne perfekt, da han allerede efter seks minutter forærede Leverkusen det første mål.

Den ellers erfarne schweizer spillede på banens midte uprovokeret bolden lige i fødderne på Karim Bellarabi, så fløjspilleren fik frit løb mod mål og kunne servicere holdkammeraten Gonzalo Castro til en pærelet scoring.

Målet rystede gæsterne, der ikke skabte en målchance i første halvleg. I stedet måtte de se Stefan Kiessling fordoble Leverkusens føring på hovedstød, efter at forsvarskæden mislykkedes med en offside-trækning.

HSV-spillerne så tændte og målrettede ud, da de kom på banen til anden halvleg, men skinnet bedrog, for da dommeren fløjtede anden halvleg i gang, var billedet præcis det samme.

Da Kiessling efter 10 minutter kunne øge til 3-0, måtte han nærmest skubbe holdkammerater væk. Leverkusen-spillerne stod i kø for at trille bolden i et tomt mål, mens HSV-forsvaret var spredt for alle vinde.

Se også: Klar til klubskifte: Nu får han bodyguard!

Hjemmeholdet tilspillede sig chance efter chance, og det var næsten utroligt, at det kun lykkedes at score en enkelt gang yderligere, da Castro lavede sin anden træffer.

At HSV ikke allerede befinder sig på en direkte nedrykningsplads, kan holdet takke en anden kriseramt storklub for.

VfB Stuttgart på sidstepladsen er lige så dårligt kørende og tabte lørdag med 1-3 til Wolfsburg, som havde Nicklas Bendtner på bænken i hele kampen.

Netop Stuttgart og Hamburg mødes på næstsidste spilledag i en kamp, der lige nu kunne ligne et rigtigt nedrykningsbrag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere