Annonce:
Annonce:

Han er tilbage: Scorer nyt job

Peter Hyballa, der stoppede i Esbjerg 11. august, skal nu være træner for Türkgücü München i 3. Bundesliga

Hyballas tid i Esbjerg blev en uskøn affære - og over for Ekstra Bladet nægtede han blandt andet at have slået sine spillere.
Annonce:
Følg Fodbold

Lidt mere end en måned.

Så længe skulle den tyske træner Peter Hyballa gå ledig på trænermarkedet efter det uskønne forløb i 1. divisionsklubben Esbjerg, hvor han stoppede efter kort tid.

Mandag blev han præsenteret som træner i den tyske klub Türkgücü München, der folder sig ud i 3. Bundesliga.

Her har været godt gang i svingdøren i 2021, eftersom Hyballa bliver klubbens femte træner siden begyndelsen af februar.

Indtil videre har ingen formået at holde på jobbet i tre måneder. Senest stoppede tjekken Petr Ruman efter 81 dage på posten.

Det flugter ganske godt med Hyballas karriere, der har budt på mange job af kort varighed. I Esbjerg holdt han ud i et par måneder, inden han sagde op 11. august.

Forinden havde 21 spillere fra Esbjergs førsteholdstrup i slutningen af juli udsendt et åbent brev, hvor de udtrykte 'stærk mistillid' til Hyballa og kom med flere eksempler på hårdhændede og upassende arbejdsmetoder.

Siden blev både Spillerforeningen og Arbejdstilsynet også inddraget.

Den nu 45-årige Hyballa, der indledte trænerkarrieren i 2002, har blandt andet en fortid i klubber som polske Wisla Krakow, østrigske Sturm Graz samt de hollandske klubber Breda og NEC Nijmegen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: