Har talt ud med træneren: Bendtner kryptisk om fremtiden

- Hvis nogen gør det godt, er der en årsag til, du ikke spiller. Men nogle gange er der ingen årsag, og så er du nødt til at stille spørgsmål, forklarer Nicklas Bendtner til tyske medier

Nicklas Bendtner leverede varen og scorede, da han efter fire kampes fravær fik chancen fra start for Wolfsburg. Se målet her. (Video: SNTV)
Følg Fodbold

Det hjalp for Nicklas Bendtner at få talt ud.

Angriberen har været frustreret over sin situation, hvor han fire kampe i træk har været ude i Wolfsburg-kulden.

Men fredag havde han en personlig samtale med Dieter Hecking, lørdag var han tilbage på holdet, hvor han tilmed for første gang i Wolfsburg-tiden scorede efter at have været i startformationen.

Bendtner efter kontroversielt mål: Et godt skridt

- Jeg talte med Hecking i fredags og spillede lørdag. Så det var en god snak, vi havde. Når jeg ikke spiller, er jeg ikke tilfreds. Men det er bedst at tale med manageren om, hvad vi mere talte om, siger Nicklas Bendtner til tyske medier.

Selv om Nicklas Bendtner har været i Tyskland i mere end ét år, taler han endnu ikke sproget med de tyske medier. Det foregår på engelsk.

Agent til topmøde
Samtidig med Bendtner har været i snak med sin manager, har hans agent, Ivan Marko Benes, været i dialog med sportsdirektør Klaus Allofs.

De tyske journalister ville gerne vide, om agenten har været i dialog med Allofs om et muligt vinterskifte. Til det svarer Nicklas Bendtner en anelse kryptisk:

- Der er mange ting, du kan tale om. Det rigtige for mig her og nu er at spille i Wolfsburg. Men hvis situationen ikke er som nu (hvor han spiller), må du tale ud og analysere situationen, forklarer Nicklas Bendtner.

- Hvis nogen (læs Bas Dost, red) gør det godt, er der en årsag til, du ikke spiller. Men nogle gange er der ingen årsag, så er du nødt til at stille spørgsmål, forklarer Nicklas Bendtner om den situation, han har befundet sig i de seneste tre uger.

Allerede tirsdag aften kan Bendtner få spilletid igen, når Wolfsburg møder PSV Eindhoven i Champions League.

- Jeg ved ikke, om jeg får chancen igen. Jeg arbejdede hårdt mod Leverkusen og scorede et mål. Jeg kunne være lidt bedre med bolden, men prioriterede at yde en arbejdsindsats, forklarer han.

Tysk legende raser over Bendtner-scoring

Fischer skal med
Nicklas Bendtner er med garanti blandt de udtagne, når Morten Olsen mandag nominerer sin landsholdstrup til play-off kampene mod Sverige.

For 6’erens fodboldekspert Morten Bruun er der ingen tvivl om, at formstærke Viktor Fischer skal indlemmes i truppen.

- Seks mål i ni kampe fortæller alt om den form, Fischer befinder sig i. Derfor skal han også med i truppen, mener Morten Bruun, der dog vil placere ham på bænken.

- Men Fischer vil være den første vi skal skifte ind, hvis vi skal jagte en scoring mod Sverige, påpeger han.

Landsholdstruppen udtages mandag kl. 13.30 i DBUs hovedkontor i Brøndby.

Det vil også være naturligt, hvis Morten Olsen har fundet plads i sin trup til formstærke Andreas Christensen fra Borussia Mönchengladbach. Han har etableret sig på det succesrige mandskab, der har vundet de seneste seks kampe i træk i Bundesligaen. Samtidig leverede han en storslået indsats for nylig i Champions League mod Juventus.

Bendtner i hovedrolle med kontroversiel scoring

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksens styre er taget til fange

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind