Hemmelighedsfuld Højbjerg: Der sker noget godt for mig snart

Den danske midtbanespiller Pierre Emile Højbjerg står foran en lejeaftale. Endnu ved han ikke, hvem han skal spille for, men han afslører, at der er en afklaring på vej

Den tyske klub FC Bayern München har meget stærke midtbanespiller som Xabi Alonso og Bastian Schweinsteiger rendende på den centrale midtbanespiller, så det er svært for klubbens 19-årige stortalent Pierre Emile Højbjerg at få den regelmæssige spilletid, der vil give danskeren værdifuld erfaring i jagten på at blive en af verdens bedste midtbanespillere.

Pierre Emile Højbjerg er en ombejlet herre. (Foto: POLFOTO) Tysk fodbold Tysk medie: Denne topklub vil have Højbjerg

Pierre Emile Højbjerg har tidligere talt om, at han gerne vil udlejes, og den tanke er hans tyske klub helt med på. Klubben har nemlig givet Højbjerg lov til at finde et lejeophold i foråret, men med få dage til transfervinduet åbner, er der endnu ikke noget på plads for den danske landsholdsspiller, fortæller han.

(Foto: AP) Spansk fodbold Spansk storklub jagter Højbjerg

- Jeg ved, at der snart kommer en afklaring på det. Om det er indenfor en uge eller to eller tre eller fire, det må vi se. Men jeg ved bare, at det bliver godt for mig, det bliver godt for Bayern München, forklarer Højbjerg til TV 2 Sporten.

Den 19-årige dansker er dog ikke i tvivl om, hvor han ser sit fremtid i det lange løb - uanset om han bliver lejet ud i det nye år.

Bayern vil forlænge med Pierre-Emile Højbjerg for så at sende ham væk. Det skriver Bild (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Bayern vil forlænge med Højbjerg - og sende ham væk

- Bayern München. Det er det, jeg vil, og de vil mig gerne, så det kunne ikke være meget bedre. Så skal vi bare finde ud af, hvordan det hele går op i en højere enhed, og det er vi i en rigtigt god dialog om, og jeg har mine folk på det. De lytter til, hvad jeg siger, og jeg lytter til, hvad de siger, fortæller han.

Højbjerg har i denne sæson fået lidt spilletid og har således ikke været helt ude af holdet, men spilletiden er kommet, fordi blandt andre Javi Martinez og Thiago har været skadet.

Af klubber interesserede i danskeren meldes Mainz, Sevilla, Augsburg med flere.

0 kommentarer
Vis kommentarer