Henry: Vil altid vælge Guardiola som min manager

Arsenal-legenden Thierry Henry er fuld af rosende ord over for Josep Guardiola, som franskmanden i den grad giver sit kvalitetsstempel på

Thierry Henry har selv prøvet at spille under Josep Guardiola i Barcelona - og han er stor fan af spanieren som træner. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)
Thierry Henry har selv prøvet at spille under Josep Guardiola i Barcelona - og han er stor fan af spanieren som træner. (Foto: AP/Alvaro Barrientos)

Josep Guardiola bliver kædet sammen med Premier League på daglig basis efterhånden, og Thierry Henry har et godt kendskab til den tidligere Barca-træner. Den tidligere franske angriber spillede nemlig to sæsoner i Blaugrana under Pep, og han har følgende at sige om sin tidligere træner i det katalanske:

- Den, der vinder Premier League i denne sæson, skal nyde det. For det bliver nemlig en helt anderledes historie, når Pep ankommer til England næste år.

- Hvis jeg ejede en klub, ville min førsteprioritet af trænere være Pep Guardiola. Ingen konkurrence. For mig er han allerede en af de største trænere gennem tiden. Hans hold vinder ikke bare ligaen - de dominerer den fuldstændig, siger Arsenal-legenden.

Josep Guardiola har tre principper, der på engelsk alle starter med P (Foto: AP) Tysk fodbold Afslører Guardiola: Sådan er hans succes-opskrift

Han nåede selv at selv at træne et par sæsoner under Guardiola i Barcelona, og Henry har på egen krop mærket, hvad det er, Guardiola kan.

- Han ankommer med en plan, tager fuldstændig kontrol og efterlader en arv, der overlever længe efter, han har fundet en ny udfordring i en anden klub.

- Jeg var heldig nok at være i Barcelona i begyndelsen af Peps trænergerning i klubben, og jeg blev blæst væk af manden og hans metoder. Nu kan jeg kun antage, at han er blevet endnu bedre efter hans fem år i Barcelona og Bayern, siger Henry til The Sun.

1 kommentar
Vis kommentarer